Zoeken
 


Geheim Nazi rapport en de Bilderberg-conferenties

Laatste wijziging: maandag 15 december 2014 om 09:05, 7648 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 december 2014


Dit nieuws is al een tijdje oud maar toch nog steeds actueel dus bij deze......

Sudden

//


 

Europese Unie legt grondslag voor vierde nazi-rijk wat geruisloos vanuit Nederlands grondgebied en de daarvoor opgerichte Bilderberg-conferenties geïmplementeerd wordt.

Waarvoor ons verzoek van 27 mei 2012 aan Etienne Davignon als voorzitter van de Bilderberg-conferenties en bij deze aan alle hiervoor misleide en misbruikte Bilderbergleden.

Het geheime rapport is in 2011 vrijgegeven door de Britse Nationale Archieven.

Bron: Dailymail.co.uk


Op 12 en 13 mei 1940 begeleide Nazi-S/S Prins Bernhard zur Lippe Biesterfeld (spion voor IG Farben) en de Nederlandse koningin Wilhelmina en zijn gezin bij hun overtocht naar Engeland. Dit met de voorkennis dat ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering daarmee zichzelf heeft opgeheven en Nederland onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-KabinetJan Donner was raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden.  Hij nam op 13 maart 1944 ontslag als raadsheer, zonder afstand te nemen van het beleid van de Hoge Raad tijdens de bezetting, waarna hij na de bezetting op 5 mei 1945 weer kon terugkeren als raadsheer bij de Hoge Raad voor de voortzetting van het Hitler-Kabinet

Niemand beter als Jan Donner was dan ook op de hoogte van het feit dat door het vluchten van de Nederlandse regering en staatshoofd Koningin Wilhelmina naar Londen ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering zichzelf daarmee vanaf 13 mei 1940 heeft opgeheven en Nederland onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet. Seyss-Inquart kon op die manier als Rijksstadhouder de plaats van Wilhelmina overnemen. Dat er sprake was van opzet werd bevestigd met het feit dat diezelfde dag nog de Britse staatssecretaris van Buitenlandse Zaken bezoek kreeg van de Franse ambassadeur die hem vertelde dat de Franse regering erg verontrust was door de brief die Koningin Wilhelmina naar de Franse President had gezonden. Volgens de ambassadeur bleek uit Wilhelmina's schrijven dat de Nederlandse regering wellicht van plan was om met de Duitsers te gaan onderhandelen. Dit des te meer zes dagen daarvoor, op 8 mei 1940, de Nederlandse pers nog uit de mond van prinses Juliana had vernomen dat het Huis van Orange zijn post nooit verlaat (bron: Gerard's WOII blog).

Als Duitsland de militaire oorlog niet konden winnen, kon men misschien de politieke en economische oorlog winnen vanuit het geruisloos vanuit Nederlands grondgebied voortgezette Hitler-Kabinet


Duitsland was erin geslaagd om aan het eind van WWII ondergronds te gaan terwijl alle indicaties waren dat de Nazi's verslagen en verdwenen waren. Het formele besluit werd gemaakt op 16 mei 1943. In feite, sinds november 1942, de uitvoerende tak van de nazi-partij, geïncarneerd voornamelijk door Martin Bormann, Adolf Hitlers rechterhand en financier, en Heinrich Himmler die ervan overtuigd waren dat het zeer moeilijk zou zijn voor Duitsland om de oorlog tegen het militaire front te winnen, zo niet onmogelijk zou zijn. Hitler zou dit begrepen hebben, dus nam de NSDAP, de Duitse nazi-partij, onmiddellijk de nodige maatregelen om zijn voortbestaan ​​te verzekeren. De partij, die in 1933 de regering had overgenomen onttrok zich niet alleen, maar gingen ondergronds.

Op 10 augustus 1944 vond in het Maison Rouge Hotel in het Franse Straatsburg een geheime ontmoeting plaats.

Nazi-functionarissen gaven een elitegroep Duitse industriëlen opdracht om zich voor te bereiden op een 'krachtig Duits rijk'. 


Met andere woorden: het Vierde Rijk.

Hitlers rechterhand Martin Bormann huldigde een ontsnappings kapitaalprogramma in op 10 augustus 1944 dat hem en de NSDP in staat zouden stellen alle rijkdom, het goud, geld, voorraden, schilderijen, obligaties, blue chips, enz.. die de nazi's tijdens WWII geplunderd hadden in de door hun bezette Europese landen  over te dragen naar 750 nieuwe bedrijven in het buitenland «neutrale» naties, zoals, Nederland, Zweden, Luxemburg, Zwitserland en ook Argentinië en België. 

Naast deze 750 nieuwe bedrijven, heeft Martin Martin Bormann ook gebruik gemaakt van IG Farben, een reus in de chemische industrie om een ander stuk van de nazi buit over te dragen door middel van een 700-bedrijven in het buitenland waarin zij belangen hadden naast de officiële structuur die al in 93 landen aanwezig was. I.G. Farben werd uiteindelijk na de oorlog in 47 kleinere bedrijven opgesplitst, en vervolgens gedeeltelijk herenigd in drie grote bedrijven (BASF, Bayer en Hoechst) Men moet zich realiseren dat de nazi-bezetting uiteindelijk was voltooid door het nemen van controle over de banken, stoffen, industrieën, inbeslagneming patenten, obligaties, enz.

BAYER, medicijnen en landbouw-business; BASF, landbouwbusiness en Hoechst, dat later werd omgedoopt in 'Aventis', dat later een onderdeel werd van farmaceut Sanofi. Dit zijn 3 van de conglomeraten die voorheen het superconglomeraat IG Farben grondvesten. Zij waren eigenaar van Auschwitz..!

Bron / Lees verderVoeg toe aan: