Zoeken
 


Nassim Haramein (update)

Laatste wijziging: maandag 2 februari 2009 om 18:10, 3555 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 2 februari 2009

 

hara-002

Nassim Haramein komt met een nieuwe baanbrekende berekening waarmee hij onze wereld beschrijft van het geheel tot moleculair niveau en verder.

Na te hebben genoten van Nassim Haramein’s ‘Unified Field Theory’, een vervolg op het voorgaand artikel van Mark.

Zoals Haramein al aangaf, in onder andere de videodocumentatie, was hij op dat moment met andere wetenschappers bezig aan een nieuw onderzoek. Dit onderzoek is eind 2008 gepubliceerd onder de naam: “Scale Unification—A Universal Scaling Law for Organized Matter”.  

 Bij dit onderzoek gaat Haramein verder in op de begrippen ‘infinite small’ en ‘infinite big’. De berekening in dit onderzoek beschrijft een schaling ofwel een schaalmodel gebaseerd op Schwarzchild’s theorie. En er wordt ingegaan op de invloed van ‘kracht’ en ‘rotatie’, binnen de aangepaste Kerr-Newman metriek (= de Haramein-Rauscher theorie) op kosmologische, galactische, stellaire en microscopisch fysieke zwarte gaten.

In plaats van dat wij onszelf  zien als ‘vrij’ en gescheiden van onze omgeving, geeft dit onderzoek ons het perspectief waarbij we zien hoe wij en alle andere objecten geïntegreerd zijn in en met elkaar tot oneindige mogelijkheden.

De theorie van Haramein e.a. heeft verstrekkende gevolgen op een groot aantal (wetenschappelijke) werkvelden, zowel praktisch als theoretisch. Zoals nu de verschillende disciplines, wetenschappen en studies al samenwerken, zo geeft de theorie van Haramein e.a. deze samenwerking een extra stimulans gezien de kennis als een grondbeginsel gezien mag worden.

Voor meer informatie verwijs ik naar de website van ‘The Resonance Project’.

 Bron: newinsight

Voeg toe aan: