Zoeken
 


Satanisme in Nederland: Endemol spil in satanisch media netwerk

Laatste wijziging: vrijdag 21 november 2014 om 08:50, 2943 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 21 november 2014

De afgelopen periode heb ik mij wat verdiept in het occulte. Ik ga het voor het gemak in dit artikel satanisme noemen. Het heeft namelijk vele namen, maar het einddoel en de principes zijn hetzelfde.

Ik ben me hier wat meer in gaan verdiepen, om wat puzzelstukjes te vinden die ik nog niet had. De aanleiding daarvoor is het hele Joris Demmink verhaal. Iets wat wereldwijd op dit moment aan de oppervlakte komt. Elk land heeft wel een of meerdere Joris Demminkjes. Satanische marionetten die de meest weerzinwekkende rituelen uitvoeren. En er tot nu toe mee weg lijken te komen.

Joris Demmink is namelijk niet zomaar een pedofiel. Hij is een satanische pedofiel. En Jorisje is zeker niet de enige satanist in Nederland. Bij lange na niet... Het krioelt van de satanisten in ons land. Het hele land wordt gecontroleerd en bestuurd door deze satanisten. Binnen de alternatieve media focussen we ons voornamelijk op Joris Demmink. Dat is ook goed, maar als het aan mij ligt ontmaskeren we niet alleen deze smeerlap. Nee, als we het goed doen, echt een grote schoonmaak willen maken, echt verlost willen zijn van het satanische gespuis wat ons land naar de klote heeft geholpen, dan pakken we ze allemaal aan. En dan heb ik het niet over de lage, niet zo invloedrijke satanisten, vrijmetselaars, en andere clubjes mensen die graag samen een borrel drinken. Nee, ik wil met dit artikel een begin maken met het ontmaskeren van de crèe de la crèe van de satanische kliek hier in Nederland.

Lees verder op indigorevolution.nlVoeg toe aan: