Zoeken
 


De skyguards komen in actie

Laatste wijziging: maandag 15 april 2013 om 09:16, 4093 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 april 2013

Het lijkt alsof men zich in België drukker maakt over chemtrails dan wij hier in Nederland.

Zo is daar een platform in het leven geroepen dat zich sterk maakt in de strijd tegen de zorgelijke geo-engineering die zich permanent boven onze hoofden afspeelt, de Skyguards.De drijvende kracht hierachter is de Belgische oud burgemeester Peter Vereecke die zich al sinds jaar en dag onvermoeibaar bezighoudt met het onder de aandacht brengen van de gevaren van chemtrails.

Enkele dagen geleden zijn er ongeveer 150 verontruste burgers samengekomen in het Europese Parlement. Mensen die zich heel druk maken over het gif dat over onze hoofden wordt uitgestrooid.

Hieronder volgt een verslag van Peter Vereecke en een diapresentatie van Desiree Röver over wat nu precies de gevaren van chemtrails zijn.

Op 8 en 9 april kwamen bijna 150 EU inwoners samen in het Europese parlement te Brussel om hun bezorgdheid te uiten in verband met het fenomeen dat publiek vermarkt wordt als GEO-ENGINEERING.

chem3

Lees verder: Niburu.co

 Voeg toe aan: