Zoeken
 


Doe mee met de collectieve actie!

Laatste wijziging: zondag 2 december 2012 om 20:52, 2627 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 2 december 2012

Verzekeraars hebben ons jarenlang te veel kosten in rekening gebracht. In plaats van een reële schadevergoeding worden klanten met een minimale compensatie afgescheept.

De Vereniging Woekerpolis.nl laat het er niet bij zitten, maar doet er wat aan. Door het voeren van collectieve procedures zorgen wij ervoor dat u straks wel uw hypotheek kunt aflossen of voldoende pensioen krijgt. Wilt u dit ook? Sluit u dan aan en word lid van de vereniging.

Heb ik een woekerpolis?

U kunt hier eenvoudig vaststellen of u een woekerpolis heeft.

Woekerpolischeck

Wat is mijn schade?

Binnenkort kunt u zelf berekenen hoe groot uw schade is als gevolg van het fata morgana effect.

Bereken uw schade


Over de vereniging

De Vereniging Woekerpolis.nl is opgericht om de belangen te behartigen van gedupeerden met een woekerpolis.

Het belangrijkste wapen van de vereniging is het voeren van collectieve procedures. Deze zijn echter zeer kostbaar. Voor individuele gedupeerden is het daarom financieel niet haalbaar om dit zelf te doen. Als vereniging kunnen we samen wél de strijd aangaan.

De Vereniging is oorspronkelijk een initiatief van ConsumentenClaim, maar inmiddels volledig zelfstandig. De leden bepalen het beleid van de vereniging. Een aantal malen per jaar worden er bijeenkomsten georganiseerd waarop leden worden geïnformeerd en bijgepraat. Daar is alle gelegenheid om actief te participeren in de vereniging en samen de koers te bepalen. Samen kunnen we een vuist maken waar de verzekeraars niet om heen kunnen.Bron: woekerpolis.nl

Voeg toe aan: