Zoeken
 


Ascentie en de Galactische Federatie van het valse licht

Laatste wijziging: zaterdag 1 december 2012 om 19:09, 4737 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 1 december 2012

Ascentie en vals licht. Ze zijn onoplosbaar met elkaar verbonden. Bijna ieder wakker mens weet inmiddels dat de meeste religiën op Aarde vals licht zijn. Maar nog lang niet elk wakker mens weet dat bijna alle vormen van de Galactische Federatie van het Licht, ook vals licht zijn. Daarover, en wat dit men ascentie te maken heeft, wil ik het vandaag hebben. Iedereen maakt fouten

Om te beginnen wil ik verklaren dat ook ik in het verleden wel eens anders gedacht hebt. Ook ik zal best wel eens in een artikel uit het verleden, iets gezegd of verklaard hebben wat ik nu niet meer zou doen. Dat heeft alles met een verruimd bewustzijn te maken. Iedereen maakt fouten, dat is inherent verbonden met het wakker worden. Wat ik vandaag ga zeggen, zeg ik met het bewustzijn dat ik vandaag heb, en daarbij behorende informatie die ik heb mogen ontvangen. Ik ben hier op Aarde om informatie door te geven, welke vervolgens als handvat gebruikt mag worden. Ik zeg niet dat ik weet wat goed voor je is. Dat kan ik niet weten. Ieders pad is namelijk anders.

Ieder zijn of haar pad is namelijk al uitgestippeld door ieder zijn of haar Hogere Zelf. Deze weet wat goed voor je is, en leidt je daarin. Het kan best zijn dat mensen mijn informatie onzin vinden, en blijven geloven in vals licht. Dat mag, dat is dan hun pad. Ik bepaal niet wie klaar is voor ascentie, dat ben je zelf. Ik begrijp dus dat misschien bepaalde mensen, instanties en websites het niet eens zijn met wat ik zeg. Dat mag, ik geef enkel informatie waarvan ik vind dat het gehoord mag (moet eigenlijk) worden. Wat een ieder er vervolgens mee doet, is niet aan mij.

Ascentie gaat in meerder stages
Ascentie is niet iets wat plots gebeurd. Allereerst dien je er klaar voor te zijn. Dat wil zeggen: In balans zijn met zowel je ‘duistere' als ook je ‘lichte' kant. En dan hebben we het voor de Aardse mensen niet alleen over deze incarnatie, maar over alle incarnaties hier op Aarde en in dit universum van de afgelopen 16,4 miljard jaar. De hele periode van het proces hier in dit universum dus. Daarom zei ik net al, je Hogere Zelf weet wat goed voor je is. Deze zit in de vijfde tot zevende dimensie, en weet daarom alle verleden en toekomstige incarnaties. Hierdoor is het ook onzin om te denken dat de ‘slapende' mensen niet klaar zijn voor ascentie. Dat is misschien vaak zo.

Maar lang niet in alle gevallen. Je zal verbaast zijn om te zien hoeveel mensen het straks ‘opeens' snappen. Die passen zich in een mom van tijd aan, en ascenderen naar de 5d Aarde. Die hebben in vorige incarnaties al genoeg punten gescoord zeg maar, voor hun is het waarschijnlijk niet erg om in ‘slaap' te blijven tot ascentie daar is. Hun Hoger Zelf zal ze vertellen dat het allemaal goed komt en ze wachten netjes tot de natuurlijke openingen naar de 5d Aarde opengaan. Aan de andere kant hoef je dus helemaal niet de ene rare trillingscursus na de andere heling-sessie te doen bij een webshop, dat zegt niet zo veel. Het gaat om het veel grotere plaatje. Maar geloof mij niet, geloof alleen je innerlijke stem. Nogmaals, ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk dat is.

Ascentie is ook bijna linea recta verbonden met de Mayakalender. De Mayakalender was dan ook aan de Maya's gegeven door hun ‘sterrenfamilie'. We zijn nu bezig met de laatste trede van deze bewustzijnskalender. Inherent aan het naderen van het einde van deze kalender is de steeds meer versnellende tijd. Deze versnelling houdt nog even aan, tot 28 oktober 2011. Dan is het einde van alle negen de bewustzijn niveaus van de Mayakalender, en begint de ascentie-periode dus.

In 2012 openen zich overal ter wereld organische deuropeningen naar de 5d Aarde. Wie dus tot die tijd gewacht heeft, en klaar is voor ascentie, stapt dan door die deuropeningen, en stapt binnen in de 5d Aarde. Zo simpel is het.

Ascentie in het grotere geheel gaat natuurlijk om moeder Aarde. Zij gaat veranderen naar 5d, en wordt uiteindelijk een ster. Dat is wat haar pad is. En daar kan niemand iets aan veranderen. Het startsein van de ascentie van moeder Aarde is op 21 december 2012. Deze datum is dus wel degelijk een heel erg belangrijke datum. Het is de datum dat moeder Aarde haar transformatie naar een ster begint. Die dag sluiten dan ook de organische deuropeningen naar de 5d Aarde. Een transformatie naar een ster houdt in dat alle materie van de Aarde zal oplossen. Het is niet meer. Alles wat van metaal of plastic, of anderzijds, zal verdwijnen tijdens deze transformatie. In 5d is namelijk niets van dat al. En dat is waar moeder Aarde ook heen gaat.

Dit is geen doom and gloom verhaal, maar waarheid. En het is ook geen doom and gloom, want iedereen heeft ruimschoots de tijd om voor die tijd de organische poorten te gebruiken naar de 5d Aarde, en in 5d heb je geen last van materiaal, en leef je buiten tijd, dus kan je jezelf daar opmaken voor de volgende fase van de ascentie. Anderen zullen kiezen voor het valse licht, in welke vorm dan ook, en zullen de Aarde aan boord van een ruimteschip verlaten, maar daarover straks meer. Er zullen natuurlijk ook een aantal mensen kiezen om te blijven. Dat mag, dat is dan hun pad. Ik kan er een groep noemen, welke ik bij deze ook wil waarschuwen (we're all one remember), die de transformatie van de Aarde naar een ster niet leuk gaat vinden in hun ondergrondse bunkers. Helemaal overtuigd dat zij de uitverkorenen zijn van het Licht, en veilig zijn voor aardveranderingen. Maar ook, helaas voor hen, was het vals licht wat hen dat gevoel gaf. Men ‘vergat' de elite te vertellen dat de aardveranderingen niet alles waren, die poolshift van ze gebeurt ook wel, maar in een wat sterkere vorm dan hen verteld is. Niets blijft over als de Aarde ascendeerd naar 5d. Het wordt namelijk een ster, en kenmerk daarvan is dat die nogal heet zijn, meestal...

De tweede fase van Ascentie
De tweede fase van de ascentie vind plaats op de 5d Aarde. De 5d Aarde bestaat namelijk al. Je kan het terugvinden in heel veel oude teksten. Shambhala is een veelgebruikte term ervoor. Op de 5d Aarde zal het contact hersteld worden met je kosmische familie(s). Hier zal je alle schepen zien die momenteel al aanwezig zijn in de 5d Aarde. Instant herkenning vind hier plaats. Alle geleefde levens zal je in 1 klap herinneren. Twijfel bestaat niet meer, alles is bekend. Alles is in harmonie met elkaar en kwaad bestaat niet meer in 5d. Zo werkt het spel namelijk. De negatieve groepen mogen en kunnen niet boven 4d komen. Op de 5d Aarde is alles weer vanzelfsprekend. Vanuit hier maak je de keuze, die je dan ook meteen zult weten al, waar je verder heen gaat. Kies je om mee te gaan met je kosmische familie naar je thuis planeet of ster, of ga je naar de nieuwe 5d Aarde, welke tussen 21 december 2012 en 21 maart 2013 ascendeerd naar haar nieuwe 5d lichaam. Het kan en mag allemaal. Dat is in het kort uitgelegd ascentie. Eigenlijk best makkelijk dus, als je maar luistert naar je intuïtie. Wat vals licht precies met ascentie van doen heeft zal ik nu proberen uit te leggen.

Wat is vals licht?
Wat is vals licht precies? Vals licht is om het heel simpel te zeggen: Alles waar je in geloofd buiten jezelf. Iets wat zich voordoet als iets heel goeds, maar in feite iets heel slechts is. Iedereen weet dat de kerk vals licht verspreidt. Ze hebben de lessen van Jezus 180 graden omgedraaid en er iets van gemaakt wat voor niemand goed is, behalve voor de entiteiten die zich er energetisch van voeden. En dat zijn er maar een paar, en die wonen niet hier op Aarde kan ik je verklappen. Mensen geloven in iets wat vals is. Daar komt het in het kort op neer, en dat gene doet zich voor als een verlicht iets, en brengt vooral heel veel licht en heel veel liefde, zeggen ze tenminste..
Eigenlijk is er geen goede definitie voor, maar het is alles wat van buiten jezelf komt.

De relatie tussen vals licht en Ascentie
Vals licht is in feite heel belangrijk voor ascentie. En dat klinkt misschien een beetje raar. Waar het op neer komt is dat vals licht, in welke vorm dan ook, de laatste feitelijke test is voor de ascentie. Zo is het spel namelijk in elkaar gezet. Om "creator gods" te worden, besloot een ieder van ons ooit om van boven de negende dimensie (waar we allemaal vandaan komen) naar de allerlaagste regionen (3 en 4d) af te dalen. Om creator god te worden dien je namelijk alles meegemaakt te hebben, ook deze regionen. Om vanuit daar, in totale onwetendheid, weer op te klimmen (ascenderen) naar de negende dimensie en daarboven. 5d gaat om pure Christ Conciousness.

Vanuit je hart weten en daaruit handelen. Daarom is er vals licht. Bij het afdalen naar de lagere dimensies kwam men op iets wat nog niet gecreëerd was, het duister (boven 4d is namelijk enkel licht). Een groep van entiteiten besloot de rol aan te nemen van het duister. Een van de entiteiten waar het hier om gaat, was Lucifer (gaat er al een belletje rinkelen?). Deze groep vestigde zich in het sterrenstelsel Orion. En heeft de rol van het duister heel erg serieus opgepakt. Men heeft een ware machtspiramide binnen de vierde dimensie gemaakt. Die op het oog zich uitstrekt tot aan de hogere dimensies, maar dat in feite dus niet doet. Aan de top van de piramide zitten de zogenaamde Nordics. Ooit waren ze reptiel-entiteiten met een grote krokodillen kop (te herkennen aan vele standbeelden op Aarde), maar door slim handelen en manipuleren kwamen ze aan menselijk DNA, waardoor ze nu eruit zien als de mooiste menselijke wezens die er maar zijn, met prachtige blonde haren en blauwe ogen. Maar van binnen zijn ze zo verrot als het maar kan zijn.

Deze machtspiramide is veel te groot om hier uit te leggen, maar onder deze entiteiten komen dus de lagere 4d entiteiten. De greys bijvoorbeeld, maar ook andere lizzie entiteiten, die op hun beurt weer de echte (nooit geziene) elite op Aarde controleren. Allemaal helpers van deze Nordics, die dus het valse licht vertegenwoordigen. Organisaties als de illuminati zijn dus wannabe gangsters, die denken uitverkorene te zijn van het licht. Maar dat licht van hen zijn lage 4d entiteiten, die op hun beurt de Aardse elite dus weer voorliegen, om er zelf weer beter van te worden. Zo zit het service to self spel namelijk in elkaar. Macht en controle, en ook daar is de leugen op elk niveau weer anders.

Om 5d te bereiken en daadwerkelijk creator god te worden zul je ook voor de laatste test van de ascentie dienen te slagen. En die test luidt dus: Kun je het valse licht weerstaan, en enkel luisteren naar het ware licht, wat in je eigen hart zit?
Daarom speelt vals licht dus een belangrijke rol binnen de ascentie, het is de laatste test voor velen. Dat de meeste geloven vals licht representeren weten we dus al. Maar nu komen we misschien bij een heikel punt aan, is de Galactische Federatie van het Licht, dan ook vals licht? Ik weet het 100% zeker. En dat zal ik hieronder proberen uit te leggen.

De Galactische Federatie van het valse licht
Er zijn een aantal dingen waaraan je kan checken of een bericht, of channeling, afkomstig is van deze nordics. Deze entiteiten zijn zoals gezegd 4d. Ze hebben niet echt weet van wat 5d is en inhoudt. Een van de hoofdkenmerken van de vijfde dimensie is dat er geen metaal meer is, technologie is er ook niet meer. Dus alle berichten waarin gesproken wordt over geld, geavanceerde technologie, of een andere op materialisme gebaseerde nieuwe Aarde, kan je meteen afdoen als propaganda van deze GF van het valse licht.

Een tweede schifting kan je ook gemakkelijk maken. Alle berichten waarin gesproken wordt in de trant van: "Wij komen nog voor ascentie naar de Aarde om jullie te helpen, en/-of jullie troep op te ruimen, kan je ook afdoen als propaganda van deze GF van het valse licht. Want zoals ik hierboven al uitlegde, komen de vijfde en hogere dimensie lichtschepen niet naar deze 3d aarde toe. Die komen naar de 5d Aarde, Shambhala, toe om contact op te nemen. Na de ascentie dus.

Dus als er gesproken wordt van contact voor de ascentie, dan zijn dat de Nordics. Die overigens heel overtuigend zullen overkomen, met hun engelachtige uiterlijk, en hoog geavanceerde technologie. En naar wat ik door gekregen heb, komen deze Nordics ook echt daadwerkelijk dus voor de ascentie begint. Stap je dan aan boord en kies je niet voor de ascentie, dan mag dat, dat is ieder eigen keus. Ook het opruimen van moeder Aarde is een alarmbel, als je dat tegenkomt. Think about it, moeder Aarde transformeert naar een ster binnen enkele maanden, dat doet ze op eigen houtje. Denk je dat ze daar enige technologie bij nodig heeft? Er blijft niets over, echt helemaal niets van wat nu de Aarde is. Of denk je dat creator gods in een totale disfunctionele omgeving kunnen leven. Want dat is de Aarde momenteel, waar in de natuur alles en iedereen elkaar afmaakt. Ooit een kat een muis zien vermoorden bijvoorbeeld? In 5d is geen ruimte voor dat soort wrede disfunctionaliteiten. Licht is alles wat nodig is om van te leven in 5d. Voedsel is er in de vorm van misschien wat fruit, verder enkel licht. Zo ook in de natuur. Het is een totaal ander dimensie dan de derde en vierde dimensie. Dat kunnen we nu helemaal nog niet bevatten. Maar opruimen is niet nodig door Buitenaardse federaties van vals licht. Dat doet moeder Aarde dus zelf.

Een derde aanwijzing kan zijn als er wordt gesproken over een hiërarchie, in welke vorm dan ook. Ook in de New Age hoek komt dit veel naar voren, daar zijn onze nordic vriendjes ook erg actief namelijk. Daar wordt veel over de spirituele hiërarchie gesproken. De wat, hiërarchie? Nee sorry, de term hiërarchie staat niet in het 5d woordenboek. Dus wat betreft berichten waar gesproken wordt van welke vorm van hiërarchie of nieuwe leiders dan ook, je hebt hier te maken met de valse federatie van het licht.

Doe met deze informatie wat je wilt, besluit je alsnog dat de Buitenaardsen je mogen komen redden hier op de 3d Aarde, dan is dat jouw pad. Er is geen verkeerde keuze, ascentie is ook mogelijk op een ander moment, alles mag. Ik vond het alleen wel netjes om het hele verhaal hier ook eens te vertellen. Een gezond alternatief voor het verhaal van de nordic lizzies, wat door zoveel websites klakkeloos verspreidt wordt. Prachtig van uiterlijk zijnde Nordic lizzies die zoveel mogelijk human resources willen meenemen in hun schepen, en dan zal pas blijken wie ze in werkelijkheid zijn. Maar zoals ik al zei: That's all in the game.

Tot slot
Zoals je ziet zijn de Orion boefjes niet dom. Ze hebben niet stil gezeten, en spelen hun rol in het spel met verve. Petje af, hoe meer ik te weten kom, hoe meer respect ik krijg voor deze rakkers. Het zit zo ingenieus in elkaar. Het spel is zo goed in elkaar gezet. Achter elke sluier, verschuilt zich een volgende sluier. En pas als je leert naar je innerlijke stem te luisteren, leer je door alle sluiers heen te kijken. En alle sluiers dien je te leren doorzien voordat je het volgende stapje mag zetten in het grote ascentie spel. Het werkelijke ascentie spel is dus eigenlijk heel simpel, het zijn al de afleidingen en desinformatie die je proberen tegen te houden in het spel, die het lastig maken. Door simpel naar je hart te luisteren, win je het spel uiteindelijk. Daar komt geen vals licht ooit bij in de buurt namelijk.


8-5-2011
Micky (micky@indigorevolution.nl)
www.indigorevolution.nlBron: indigorevolution.nl

Voeg toe aan: