Zoeken
 


Ruud Lubbers wordt geconfronteerd met verleden Bilderberg groep

Laatste wijziging: zaterdag 27 oktober 2012 om 21:20, 4188 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 27 oktober 2012

Complottheorieën. De meeste mensen in deze samenleving wuiven ze weg als verhaaltjes van de paranoia of zwakgeestigen. Echter is het wel zo (zeker als je naar onze laatste verkiezingen kijkt) dat een heleboel niet klopt. De heer Rutte is al een paar keer betrapt op keihard liegen, en zo is een PVV alleen maar bezig met haatpropaganda tegen de Moslims. Ondertussen worden de arme mensen steeds armer en de rijken steeds rijker. Iedere keer worden er beloftes gemaakt door politici, en een paar maanden later krabbelen ze weer terug.

Ik heb een nieuwe groep mensen aangetroffen op YouTube genaamd: "We Are Change Rotterdam". Een groep journalisten die de leugens die de overheid ons vertellen meer dan zat zijn. Zo hebben ze eind Augustus VVD lid Uri Rosenthal geconfronteerd met wat er nou daadwerkelijk tijdens een Bilderberg bijeenkomst besproken wordt. Wat mij opvalt is dat deze mensen precies hetzelfde reageren als de politici in Amerika. Met een ijskoud, gedachtenloos gezicht zeggen ze dat het allemaal geheim is. En dat is nou precies waar het probleem ligt dames en heren. Wat kan er zo gevaarlijk zijn, dat wij als burgers niet mogen weten wat daar besproken wordt? En waarom wordt er altijd zo verdacht krampachtig gereageerd op dit soort vragen? Als het niet waar is, hoeven ze toch ook niet zo te reageren?

Kijk maar naar het volgende filmpje van We Are Change Rotterdam. Hier confronteren ze Ruud Lubbers met zijn connecties met de Bilderberg groep.



Bron: dusd.at

Voeg toe aan: