Zoeken
 


MMS aanhangers vechten terug!

Laatste wijziging: maandag 17 september 2012 om 10:04, 2330 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 17 september 2012

Intro:

- MMS: Miracle Mineral Solution = met water verdunde natriumchloriet (NaCl02), die geactiveerd wordt door citroenzuur, waarbij chloor dioxide gas vrijkomt. Wordt aangewend om schadelijke microorganismen te bestrijden. Een omstreden middel die de FDA bestrijdt.
- Jim Humble: de man die uitgevonden heeft hoe MMS te maken en te gebruiken.
- FDA: Food and Drugs Administration. Het orgaan dat het voedsel en medicijnen in Amerika reguleert. Staat vaak bekend om hun ...ehm... -strenge- wetgeving en handhaving.

zie ook:

http://www.earth-matters.nl/21/117/mms/mms-geen-geheimen.html

http://www.earth-matters.nl/21/280/mms/straight-talk-on-mms.html

http://www.earth-matters.nl/121/3200/ziekte/mms.html

Het begon met Daniel Smith, die MMS verkocht en door de FDA aangevallen werd. De FDA confisqueerde bijna alles wat Daniel had. Om herhaling te voorkomen nam hij advies aan van een jurist die hem aanraadde om een privé club te starten waarin Daniel MMS aan de clubleden ging verkopen. Daniel schreef de FDA een brief waarin hij toestemming vroeg of hij dit mocht doen. In de brief werd ook gezegd dat als hij binnen 10 dagen niets hoort, dat hij dan gewoon door zou gaan met zijn plannen. De brief was aangetekend verzonden en het is te bewijzen dat de FDA de brief ontvangen had. De FDA liet niets van zich horen en Daniel stichtte de club en verkocht MMS aan de leden. Zes maanden later werd hij weer door de FDA aangevallen en ze confisqueerden nu ook zijn huis, zijn auto en alles wat hij op de bank had staan.

Daniel verhuisde zijn familieleden naar buiten de VS en besloot om de FDA te bevechten door terug naar de VS te komen. Hij plaatste zichzelf vaak in situaties waarin hij maar één klein foutje hoefde te maken om door de FDA aangepakt te worden. Zijn moed en vastberadenheid was echter te groot om op te geven. Bij de eerste rechtszitting tussen hem en de FDA gaf de grandjury Daniel zondermeer gelijk. De FDA ging in hoger beroep en verzamelde een hoop, volgens Jim Humble, vervalste bewijzen om Daniel schuldig te laten bevinden. Daniel nam contact op met US Observer, een tijdschrift die voor juridisch vals beschuldigde mensen opkwam en inmiddels al ruim 4000 rechtszaken had gewonnen. De US Observer vroeg een half miljoen dollar van Daniel om zijn zaak te vertegenwoordigen.

Daniel gaf echter niet op en stuurde 200 emails om toch zijn zaak te laten vertegenwoordigen. Jim Humble spoorde de mensen aan die hij kende om ook emails naar de US Observer te sturen om Daniel Smith te steunen. Nadat de US Observer 500 emails van anderen had ontvangen besloten ze om Daniel toch te helpen zónder de half miljoen dollar. De US Observer is inmiddels van mening dat de FDA een kankergezwel is en dat het te genezen valt. Maar de US Observer ging nog verder: ze vechten niet alleen voor de zaak van Daniel Smith, maar ze vechten voor de goedkeuring van MMS - wereldwijd!

De rest van het verhaal kunt u beter in de (Engelstalige) video volgen...

Contribute today and help us stop the FDA:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YRYU...

MMS vs. FDA fundraiser:
http://www.indiegogo.com/MMSvsFDA

The FDA blocks healthy options and prosecutes their promoters:
http://www.usobserver.com/archive/may-12/MMS-targeted.htm

MMS CAN NOW FIGHT THE FDA THANKS TO YOUR EMAILS 05-16-2012:
http://mmsnews.org/all-newsletters/112-mms-can-now-fight-the-fda-thanks-to-yo...

Daniel In The Lions Den (05-07-2012):
http://mmsnews.org/all-newsletters/110-daniel-in-the-lions-den-05-07-2012.html

MMS on Trial : Grand Jury to Determine the Fate of Daniel Smith (and MMS) (2):
http://mmsnews.org/all-newsletters/109-mms-on-trial-grand-jury-to-determine-t...

Daniel's website:
http://iamnotananimal.org/Bron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: