Zoeken
 


Kanker is al 25 jaar geneesbaar

Laatste wijziging: woensdag 18 juli 2012 om 17:46, 3272 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 18 juli 2012

Dr. Hamer is een Duitse arts die een genezingsmethode heeft gevonden voor kanker. Hoera! Dat is goed nieuws. Hij deed zijn ontdekking ruim 25 jaar geleden. Wat? Waarom horen we dat nu pas? Omdat het een alternatieve geneeswijze is. Dr. Hamer baseert zich op nieuwe Germaanse geneeskunde die werkt in combinatie met zelfinzicht. Hij deed onderzoek naar 40.000 ziektegevallen en constateerde telkens dezelfde patronen. Psychische conflicten liggen aan de basis van lichamelijke ziekten.

Empirisch bewijs voor oorzaak alle ziekten

Empirisch betekent proefondervindelijk. Dr. Hamer heeft door ervaring vast gesteld dat zijn genezingsmethode in eerste instantie voor kanker werkt. Door vervolgonderzoek ontdekte hij dat het tegen vrijwel elke ziekte werkt. De Germaanse geneeskunde stelt dat 95% tot 97% van alle ziekten kan worden genezen. Dat lijkt een claim die te fantastisch klinkt om waar te zijn. Dr. Hamer is echter niet zomaar iemand die aan alternatieve geneeskunde is gaan doen omdat hij dat leuk vond. Hij is een afgestudeerd arts die in ziekenhuizen heeft gewerkt. Hij werkte op een geven moment als internist in het universiteitsziekenhuis van Tübingen. Daarnaast is hij ook theoloog. Als hobby had hij uitvinden, zo heeft hij patenten op enkele medische hulpmiddelen. Hij vond een nieuw soort scalpel uit om bot mee te zagen, een speciale massagebank die zich aanpast aan de vorm van het lichaam en een apparaat voor diagnose van bloedsamenstelling door de huid heen.

Lees verder: mens-en-gezondheid.infonu.nl


Meer info: http://www.gnm-nl.be/Voeg toe aan: