Zoeken
 


NSA erkent buitenaards contact in document

Laatste wijziging: donderdag 10 mei 2012 om 15:39, 2860 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 10 mei 2012

Op 1 oktober 2004 verleende de NSA (National Security Agency) goedkeuring om een aantal interne documenten vrij te geven voor het publiek.

Het ging onder meer om een presentatie door Dr. Howard Campaigne over het ontcijferen van buitenaardse boodschappen die uit de ruimte waren ontvangen.

Deze boodschappen zijn naar verluidt opgevangen tijdens het Spoetnik-programma, maar niemand had op dat moment enig idee hoe ze konden worden vertaald.

Ontcijfering

In totaal beschikte de NSA over 29 buitenaardse boodschappen. Dr. Howard Campaigne en enkele andere wiskundigen van de NSA werden belast met de ontcijfering van de berichten.

In oktober 2004 mochten de documenten worden vrijgegeven, maar het duurde maar liefst tot 21 april 2011 voordat ze daadwerkelijk in het publieke domein beschikbaar kwamen. De NSA heeft al die jaren geprobeerd te voorkomen dat de geopenbaarde documenten, waarvan enige honderden over het contact met UFO’s en buitenaardsen, het publiek zouden bereiken. Pas na een rechtszaak die was aangespannen door advocaat Peter Gersten uit Arizona moest de NSA de rechter wel gehoorzamen.

Periodiek systeem

Om verwarring te zaaien beweerde de NSA geen informatie te hebben over buitenaardse boodschappen.

Dr. Campaigne is één van de meest vooraanstaande cryptologen op aarde en heeft vele jaren ervaring. Hij ontdekte dat één van de boodschappen bestond uit wiskundige vergelijkingen. Een andere bevatte het periodiek systeem der elementen. Tijdens zijn presentatie merkte Dr. Campaigne op dat hij en zijn team sommige woorden hadden vertaald, maar dat ze andere in het geheel niet begrepen.

Disclosure

Uit het document blijkt dat de NSA boodschappen uit de ruimte heeft ontvangen: disclosure. Het enige wat de debunkers zeggen is dat de informatie al jaren beschikbaar is. Het document is echter pas sinds 21 april vorig jaar op internet te lezen. De NSA onthult openlijk dat er contact is geweest met intelligente buitenaardsen.

Lees hier (pdf) het gehele document op de website van de NSA.

Bron: Ufodigest.com



Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: