Zoeken
 


21-12-2012: Ben jij er klaar voor?

Laatste wijziging: woensdag 9 mei 2012 om 09:27, 3805 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 9 mei 2012

Jassentechniek | door Hans de Waard) De mensheid, de planeet Aarde en alles daarom heen staan op het punt een belangrijke stap te nemen in hun evolutieproces. Volgens de Maya's, Inca's, Hopi's en vele anderen gaan we van de derde via de vierde naar de vijfde dimensie, van het Vissen- naar het Aquariustijdperk en van de vijfde wereld naar de onbeschreven zesde wereld.

Deze stap, die wij en alles om ons heen in 2012 nemen, wordt bij ons ingeleid door een enorme bewustzijnsverruiming, veranderingen in ons lichaam alsook verandering in de waarneming van onze werkelijkheid en een gevoelsmatige versnelling van tijd. Als gevolg daarvan voelen we ons steeds vaker geremd en beperkt door ons verleden. Door de ballast - of jassen - die we bij ons dragen, ons lichaam, maar ook door mensen, ons werk en situaties die vanuit de wetten van oorzaak en gevolg (kenmerkend voor het Vissentijdperk) in ons leven zijn gekomen. We zitten daardoor emotioneel, mentaal en spiritueel vast en voelen de steeds sterker wordende drang om onszelf te bevrijden van onze ballast en uit de gevoelsmatige gevangenis die wij vanuit angst en onzekerheid om ons heen gecreëerd hebben. In mijn boek ´De Jassentechniek´ beschrijf ik dit proces als een essentiële stap op het grote spelbord van het leven.

In mijn artikel ´21.12.2012 jij bepaalt de uitkomst!´ beschrijf ik dat onze omgeving een directe weerspiegeling is van onszelf. Inzicht in wat zich in onze werkelijkheid afspeelt, geeft je daarmee direct inzicht in wat er zich in jou afspeelt. Ik beschrijf daarom nu datgene wat er in de aanloop naar 21-12-2012 daadwerkelijk om ons heen en dus ook in ons plaatsvindt.

Veranderingen met betrekking tot het magnetisch veld van onze Aarde

Wij als mensen evolueren natuurlijk niet alleen. Moeder Aarde is ook een levend wezen. Ook zij zit volop in dit proces. Wij kunnen dit merken aan de veranderingen van de Schumann-resonantie of de hartfrequentie van de aarde.

Dit veld is te vergelijken met een rustige krachtige hartslag waarin al het leven op haar meeresoneert. Veel wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het leven op aarde en onze menselijke activiteit duidelijk wordt beïnvloed door dit magnetische veld. Sterker nog, het is een basisvoorwaarde voor het biologisch leven zoals we dat kennen (1). Veel dieren zoals postduiven, walvissen, haaien en trekvogels gebruiken het aardmagnetische veld als een soort oriëntatiemap tijdens hun lange reizen (2).

Volgens Gregg Braden zou deze 'hartslag' van onze aarde de afgelopen jaren verhoogd zijn van 7,83 Hz naar 12,9 Hz. Alle aardlijnen (Hartmann-, Curry-, Leylijnen) stralen meer energie uit en zijn breder geworden. De enorme toename (400% in de laatste paar decennia) van het aantal aardbevingen, overstromingen en vulkaanuitbarstingen geven in ieder geval aan dat er duidelijk iets aan de hand is (3). Op deze wijze zuivert Moeder Aarde zich en maakt ook zij zich klaar voor haar grote evolutiesprong. De laatste jaren is de kracht van dit altijd zo constante magnetische veld zeer sterk aan het afnemen. Deze krachtafname wordt in verband gebracht met een eventuele magnetische ´poolshift´(4,5,6,7,8,9). Het is alsof de zwaartekracht vermindert en onze Moeder Aarde ons als uitgegroeide pubers meer en meer stimuleert los te laten. Onze ballast die met het magnetisch veld meeresoneert, bladdert als een cocon los, zodat we ons ervan kunnen bevrijden. Dank je, Ma.

Lees zeker even verder op earth-matters.nlBron: jassentechniek.nl

Voeg toe aan: