Zoeken
 


11 en 12 Mei - Lezing en workshop met David Wilcock

Laatste wijziging: zondag 27 mei 2012 om 22:07, 4143 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 27 mei 2012

2inspirit en Purity Events presenteren samen: Lezing en workshop met David Wilcock

Vrijdag 11 mei 2012: Lezing 'The Source Field Investigations' door David Wilcock :

Tijd: 19:00 tot 23:30
Locatie: De Duif
Adres: Prinsengracht 756
Plaats: Amsterdam
Postcode: 1017 LD
Ticket-Prijs: 49 Euro 

Online voorverkoop tickets: http://www.purityevents.nl/david-wilcock 

Beschrijving van de lezing

Momenteel gaan we door de laatste fases van een gigantische bewustzijnsverandering heen in de menselijke evolutie hier op aarde, die al vele duizenden jaren door tientallen culturen is voorspeld. David Wilcock toont, via een adembenemend wetenschappelijk onderzoek aan, dat dit nu ook echt aan het gebeuren is en dat de realiteit, zich nu ontvouwt naar het gouden tijdperk voor de mensheid.

U zult ontdekken hoe de wetten van de kwantummechanica, op natuurlijke wijze overal in het universum, DNA creëren uit niet-levende materie. U ziet het bewijs hoe in één generatie, de ene levende soort energetisch kan worden getransformeerd in de andere en ontdekt hoe onze fossielen, laten zien, dat dit plaatsvindt in de even cycli van tijd, dankzij de galactische energievelden. De volgende grote evolutie sprong staat nu voor onze deur.

Onze gehele zonnestelsel gaat nu momenteel door gigantische energetische veranderingen heen, wat publieke bekend wordt gemaakt door de NASA en ESA, maar niemand koppelt al deze onthullende informatie aan elkaar, als David.

Verder zal in deze magische aardse transformatie, de belangrijke rol van de buitenaardse menselijke wezens, in zowel onze 'huidige', als de 'verleden' tijd, aanbod komen. Zo zijn er overal in wereld mysterieuze piramides gebouwd. Waar David over de diepere bedoeling en de functie ervan zal vertellen. Naast de uit eerste hand verkregen verklaringen van ooggetuigen, die direct in contact stonden met buitenaardse menselijke wezens en de geheimen, die deze insiders zijn verteld.

Ontdek verder dat 138 landen zich, als één alliantie hebben verenigd, om de financiële tirannie in onze wereld te overwinnen en de massale arrestaties, die hiervoor plaats zullen gaan vinden en of al bezig zijn. En de bewijzen voor de onvoorwaardelijke steun, die we nu uit de spirituele engelen- en galactische werelden, ontvangen, die ons verzekeren, dat de transformatie naar de nieuwe 'Gouden Tijd', in vrede en in veiligheid zal verlopen naar de realiteit van Vrede, Overvloed en Vreugde voor een ieder van ons.

Kortom een lezing, die u niet mag missen, als u wilt begrijpen wat er momenteel speelt in de wereld en daarbuiten en waar we als mensheid met elkaar, als één, naar op weg zijn, in deze magische geboorte naar het nieuwe gouden begin. Wat de waarlijk liefdevolle betekenis is van het jaar 2012, waar we nu staan en zijn aangekomen met elkaar en als eenheid weer samen mogen gaan komen. Om de profetieën en openbaringen van de waarheid weer te mogen gaan belichamen met elkaar.

 Zaterdag 12 mei 2012: Workshop over het ascentie-proces door David Wilcock :

Tijd: 10:00 tot 17:30
Locatie: Club Lite
Adres: Jan van Galenstraat 24
Plaats: Amsterdam
Postcode: 1051 KM
Ticket-Prijs: 99 Euro 
 
Online voorverkoop tickets: http://www.purityevents.nl/david-wilcock

Beschrijving van de workshop

Ascentie is uiteindelijk een proces, waar een ieder van ons, helemaal alleen uit zichzelf, voor moet kiezen om door heen te gaan, ongeacht de veranderingen nu op aarde en in ons zonnestelsel. Wij staan, als mensheid, nu in het midden, van deze ongekende spirituele mogelijkheid voor een grote sprong voorwaarts, die maar zelden voorbij komt in de geschiedenis van onze planeet aarde.
In deze verbazingwekkend interactieve workshop van een hele dag, zal David Wilcock daar beginnen, waar hij de avond ervoor geëindigd is met zijn lezing. En ons vertellen, dat we uiteindelijk allemaal de diepe persoonlijke verbinding in ons hebben met deze kennis en hoe we er voor ons ascentie-proces, het beste gebruik van kunnen maken in ons dagelijks leven.

We zullen samen langs de gedocumenteerde fotografische en archeologische bewijzen lopen, van de menselijke buitenaardse wezens, in de vele verschillende culturen op aarde en dieper ingaan op wat zij ons willen leren te herinneren en wat zij zoal gebouwd hebben. Piramides en oude krachtplaatsen zijn gebouwd op een wereldwijd geometrisch raster, waarmee tijdreizen en teleportatie echt mogelijk is, als je de wetenschap erachter maar begrijpt.

David zijn bewijs hiervoor is zeer overtuigend en bevat tevens een zeer gedetailleerde analyse van de Maya kalender, die als een tracking-systeem fungeert voor de toegangs-poorten tussen ruimte en tijd op deze planeet aarde.

De oude wijze (gestegen) meesters gaven ons, via de legendes, ook uitgebreide kennis over de pijnappelklier en dat deze zou ontwaken aan het einde van de grote tijdcyclus, wat nu op dit moment echt gebeurt. David zal opmerkelijk wetenschappelijk bewijs leveren dat we ook echt over een 'derde oog' beschikken in onze hersenen, die niet alleen in staat is om dingen op een afstand te zien, als het eenmaal wordt "geactiveerd," maar ook dat het je uiteindelijk kan teleporteren naar die plaats. Deze levende technologie werd destijds door de Atlantiërs terug-ontworpen in en naar werkende apparaten, zoals "de Ark" en het "Looking Glass".
Buitenaardsen zijn mensen, net zoals wij, die alleen hun pijnappelklier reeds hebben "geactiveerd" en hiermee door de barrières van ruimte en tijd zijn gebroken. Zij hebben ons, in de oude, als de moderne tijden, uitgebreide kennis en lessen nagelaten en gegeven, die er voor zorg zullen gaan dragen dat ook wij in hun voetsporen zullen volgen.

David zal dit door middel van de behandeling van drie verschillende periodes; de oude geschiedenis, de "in contact komen met" channelingen van de jaren vijftig en de opmerkelijke wetenschap en filosofie van de Wet van Één, ons allemaal laten zien en uitleggen.

Deze nagelaten lessen en informatie zullen je tonen, hoe je je grootste potentieel kan gaan bereiken en je je grootste staat van liefde kan gaan realiseren. Menselijke buitenaardsen geloven dat dit zonder enige twijfel "levende informatie" is, die door dit simpelweg te horen en te begrijpen, je een vliegende start met uw eigen Ascensie proces kunnen laten maken en onmiddellijk resultaten kunnen gaan laten zien in uw niveau van levensvreugde, succes en zelfrealisatie.
David zal ook diepe, geleide meditatie-oefeningen gaan verzorgen, die je in staat zullen stellen een directe verbinding met je Hoger Zelf te ervaren. Die uiteindelijk deze grote bewustzijnssprong voorwaarts in ons lichaam / geest / ziel evolutie, begeleidt en orkestreert voor elk van ons op weg naar wie we werkelijk zijn.

Een unieke kans om samen met David Wilcock in een interactieve workshop, naast de onthullende informatie, nu ook te voelen en te ervaren met elkaar wat ascensie betekent en hoe het toegepast kan worden in ons dagelijks leven voor onszelf en daarmee voor elkaar op onze weg terug naar de Eenheid. In navolging van de lezing van David Wilcock op vrijdag 11 mei, is dit een mooie en bijzondere mogelijkheid om deze kennis op een meer interactieve wijze te kunnen gaan integreren.

 Voeg toe aan: