Zoeken
 


Stijging van autisme, 78% in het laatste decennium alleen al. Heeft niets met vaccinatie te maken...

Laatste wijziging: dinsdag 1 mei 2012 om 12:46, 2389 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 1 mei 2012

Brasscheck TV) Met enige regelmaat wordt mij door vrienden en abonnees verteld dat ik alleen problemen belicht en geen oplossingen aanbiedt.

Wat kan ik zeggen? Er is geen oplossing zonder het probleem te onderkennen. Ik doe mijn best om informatie te delen en alternatieve manieren onderzoek om naar de dingen te kijken. Dat is mijn bijdrage aan het vinden van een oplossing.

Ik verlies niet vaak mijn geduld, maar ik moet mijn verontwaardiging over deze kwestie echt even kwijt.

Dit CNN verhaal vertelt van de alarmerende stijging van autisme, 78% in het laatste decennium alleen al, maar er is een heel belangrijk woord dat ze met opzet vergeten te vermelden:

VACCINATIES!!!
VACCINATIES!!!
VACCINATIES!!!

Er komt steeds meer bewijs dat vaccins en autisme verband met elkaar houden, en toch blijft de farmaceutische industrie maar ontkennen dat er mogelijk een verband is tussen de twee. Het is krankzinnig!

Veel vaccins bevatten kwik, een neurotoxine zelfs in de kleinste hoeveelheid, waarom zou iemand baby's met dat goedje willen injecteren?

Het geheim dat je niet behoort te weten ...

Bron: www.brasschecktv.comBron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: