Zoeken
 


Waarvoor dient dit gigantische antennesysteem in China

Laatste wijziging: woensdag 11 april 2012 om 16:36, 2735 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 11 april 2012

Eenieder die wel eens een mobiele telefoon uit elkaar heeft gehaald weet hoe de vreemd gevormde antenne eruitziet die communicatie tussen de telefoon en de zendmast mogelijk maakt.

Deze speciale omvormers worden ontworpen met behulp van computers. Radioamateurs die gebruik maken van een HAM-radio experimenteerden in het verleden volop met antennes.

Fractale antennesystemen zoals HAARP worden vandaag de dag gebruikt om te communiceren of om de ionosfeer op te warmen. Zij die bekend zijn met HAARP denken aan antenneboerderijen ter grootte van een voetbalveld met honderden torens en aluminium dipolen. Dat behoort tot het verleden.

Bandensporen

Op de foto is een gigantisch en ingewikkeld bouwwerk te zien. De kleine rechthoekige objecten zijn vrachtwagens. De verlichte constructies in de vorm van een ‘8’ zijn des te raadselachtiger. Soms leiden er sporen van vrachtwagens naartoe.

In eerste instantie werd gedacht dat het gaat om een landingsbaan. Enkele getrainde piloten die de foto’s onder ogen kregen zagen echter geen landingslichten, geen bandensporen van vliegtuigen en de landingsbaan is bovendien veel te klein en bevat te veel obstakels, zoals bijvoorbeeld het schotelvormige object boven het midden.

Ondergronds

De ‘armen’ van het bouwwerk bevatten vreemde symmetrische figuren. Het lijken ontwerpen van een nieuw soort antenne te zijn. Uit het omliggende gebied blijkt niet hoe het complex van elektriciteit wordt voorzien, maar gedacht wordt dat de stroomvoorziening zich ondergronds bevindt. Het meest nabijgelegen dorp is Jiefang (bevrijding) Kan’erjing (grotten).

Het idee dat hier een superantenne is te zien die op de ionosfeer wordt gericht is niet vergezocht. In China zijn veel vreemde bouwwerken te bewonderen met Google Earth. Er zijn enorme moderne steden te vinden; leeg, verlaten en ver verwijderd van de moderne beschaving. Ook liggen er windmolenparken met een omvang van duizenden vierkante kilometers. Tot slot zijn er nog de vreemde Area 51-achtige plaatsen waar Niburu afgelopen november over berichtte. Coördinaten op Google Earth: N 43 04 51.75, E 92 48 26.85

Bron en meer foto’s: Viewzone.comBron: niburu.nl

Voeg toe aan: