Zoeken
 


Boek: De Nacht dat de Sterren Dansten

Laatste wijziging: woensdag 11 april 2012 om 15:36, 6234 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 11 april 2012

Het boek "De Nacht dat de Sterren Dansten" is de debuut roman van transgender Peter Holleman / Chantal Alaïs.

In De Nacht dat de Sterren Dansten wordt onze realiteit, de 21ste eeuw, gespiegeld aan een bijzondere samenleving uit de 12de eeuw: De Katharen. Ze werden "andersdenkend" of "zuiver" genoemd, maar dankzij Rome zijn ze massaal op de brandstapels geëindigd...

Veel vooroordelen, angsten en taboes worden door een roze zonnebril bekeken, waardoor het verhaal fungeert als een spiegel... Seksuele vrijheid, onvoorwaardelijke liefde, én ultiem respect zijn slechts enkele onderwerpen die het voetlicht passeren.

De verhaallijn

Als Paul Janssen in oktober 2005 een bezoek brengt aan Zuid-Frankrijk verandert zijn leven op slag als hij in een visioen contact krijgt met een verre zielsverwant. Het blijkt een vrouw te zijn, die daar vroeger leefde, en hem uitnodigt om met haar mee te gaan, terug naar 1145.

Een wereld gaat voor hem open als hij instemt, maar na zijn visioen lijkt de wereld veranderd. Niemand lijkt hem meer te begrijpen. En volledig in de ban van zijn verlangen besluit hij zijn gevoel te volgen, en begint zijn zoektocht naar de Waarheid.

De Nacht dat de Sterren Dansten is geschreven voor iedereen, maar waarschijnlijk is het boek meer geschikt voor lezers vanaf ca. 17-18 jaar.
Tip: Luister 27 April, van 20:00 - 22:00, naar Radio Argusoog; http://www.argusoog.org/category/arend-versus-zeevat/

Bestellen

Aangezien dit boek in eigen beheer wordt uitgegeven, is "De Nacht dat de Sterren Dansten" NIET te koop in de reguliere boekhandel.

U kunt het boek bij droomvrienden.nl of via vipassanaweb.nl bestellenBron: droomvrienden.nl

Voeg toe aan: