Zoeken
 


Massale arrestatie banksters en politieke elite aanstaande‏

Laatste wijziging: dinsdag 3 april 2012 om 09:09, 3523 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 3 april 2012

Ingewijde Drake Bailey liet onlangs weten dat een uitgebreid plan klaarligt om alle corrupte globalisten, banksters en politici in een tijdsbestek van 72 uur te arresteren.

Daartoe kunnen Amerikaanse grenzen worden gesloten en kan de satellietcommunicatie worden stilgelegd om te voorkomen dat privévermogens naar het buitenland worden gesluisd.

Daarnaast wordt begonnen met het vrijgeven van onderdrukte technologieën zodat het zal lijken alsof we lange tijd in het stenen tijdperk hebben geleefd. Drake voegde toe dat bepaalde landen reeds uit het systeem van financiële controle van de G5 en G20 zijn gestapt en meedoen aan een nieuw financieel systeem.

Patriottische entiteiten

De ingewijde stelde ook dat JP Morgan, Bank of America en Citibank op omvallen staan en dat de eurozone zal crashen zodat ook de dollar valt. Om de overstap te financieren worden fondsen aangewend die momenteel nog worden beheerd door 'patriottische entiteiten'. Het betekent het einde van belasting, het begin van het vrijgeven van onderdrukte technologieën en welvaart voor iedereen.

De stroom van goederen en diensten blijft grotendeels onverminderd doorgaan. De laatste maanden is zichtbaar geworden dat reeds honderden banksters en topmannen hun ontslag hebben ingediend. Volgens Drake zijn deze mensen met hun familie en een groot deel van hun vermogen het land uitgevlucht. Ze worden hoe dan ook berecht voor hun wandaden.

Onderwijskanaal

Er komt geen politiestaat, benadrukte Drake. Volgens hem worden de FEMA-kampen niet gebruikt voor het volk, maar voor de corrupte politici, banksters en de wereldelite. Volgens Drake wordt het systeem 72 uur platgelegd zodat de elite niet kan vliegen en geen tegoeden kan overhevelen.

Drake voegde toe dat er een speciaal onderwijskanaal komt om de inwoners van de nieuwe maatschappij (bij) te scholen. Wanneer het plan in werking treedt, besloot Drake, zullen andere landen volgen in een wereldwijde revolutie.

Bron: In5d.com

Noot redactie SP:

Al enige weken lees ik dergelijke verhalen op het internet. Het kan aan mij liggen echter ik krijg ik zelf een naar gevoel bij als ik dit lees. Is dit de wereld waar we naar toe gaan en willen? Politici en bankiers die soms moedwillig en soms zichzelf hebben verloren in hun ego opsluiten in FEMA kampen. Is dat liefde? Begrijp me niet verkeerd, ik wil bankiers en politici ook wel eens in de fik steken alleen das mijn ego en heeft niks met liefde te maken. Das de onrechtvaardigheid die opkomt en de onmacht. Geloof dat dit weer 1 of ander truukje is en geloof het zelf zeker niet. De eerste verhalen kwamen zo ver ik kan zien weg bij de Galactic Federation. Die club heeft weinig met licht en liefde te maken en is de grootste en gevaarlijkste misleiding die er momenteel heerst.Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: