Zoeken
 


Glazen Piramides gevonden op bodem oceaan in de Bermuda Driehoek

Laatste wijziging: dinsdag 3 april 2012 om 08:48, 10831 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 3 april 2012

Deze vreemde onderwater piramide structuren op een diepte van tweeduizend meter werden geïdentificeerd met behulp van een sonar, volgens oceanograaf Dr. Verlag Meyer.

Onderzoek naar andere structuren, zoals Yonaguni in Japan, hebben ​​wetenschappers toegestaan om vast te stellen dat de twee grote piramides blijkbaar gemaakt zijn van zoiets als dik glas. Ze zijn echt indrukwekkend; elk van hen is groter dan de piramide van Cheops in Egypte.

Onlangs beweerden Amerikaanse en Franse wetenschappers - en andere landen die enquêtes houden omtrent de zeebodem van de Bermuda Driehoek - een piramide te hebben gevonden die ​​rechtop op de zeebodem staat, en die nooit eerder is ontdekt. De lengte van de basis van deze piramide is 300 meter, de hoogte 200 meter en de afstand die reikt van de basis naar de top van de piramide is ongeveer 100 meter boven de zeebodem. Voorlopige resultaten tonen een structuur van glas of een glasachtig (kristallen?) materiaal, volkomen glad en gedeeltelijk doorzichtig...

Wanneer we praten over de grootte, is deze onlangs ontdekte piramide dus groter in omvang dan de piramides van het oude Egypte. Aan de top van de piramide zitten twee zeer grote gaten. Zeewater met hoge snelheid beweegt door het tweede gat, waardoor de woedende golven een gigantische vortex vormen. Dit veroorzaakt weer enorme aanzwellende golven en mist op het zeeoppervlak. Deze nieuwe ontdekking doet wetenschappers zich afvragen of dit effect heeft op de voorbij varende boten en de vliegtuigen. Het zou de reden voor alle mysterie rond het gebied van de duivelse Bermuda Driehoek kunnen zijn.


Gaten piramide veroorzaken een vortex

Bron en meer lezen: Apparentlyapparel.com 

 

 Bron: eindtijdnieuws

Voeg toe aan: