Zoeken
 


Grote kans op een mega aardbeving?

Laatste wijziging: woensdag 21 maart 2012 om 09:14, 3764 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 21 maart 2012

Ik kwam net een youtube filmpje tegen waarin gewaarschuwd wordt voor een grote aardbeving. Er stond onder dat het verstandig is om breuk en kustlijnen te mijden op en rond 22 maart 2012. Meteen dacht ik, wat raar. Ik heb zelf een hekel aan dit soort rampvoorspellingen, dus waarom loop ik tegen dit filmpje aan? Ik heb het filmpje bekeken en snapte meteen, dat het zeer waarschijnlijk is, dat deze waarschuwing terecht is, en dat mensen die in de buurt wonen van een breuklijn en aangrenzende kustlijnen, een grote kans hebben te worden getroffen door een enorme aardbeving die mogelijk zelfs een nieuwe kanteling van de aarde veroorzaakt. In het filmpje kan je zien hoe het verleden van grote aardbevingen een patroon vormt waardoor je kunt stellen dat er hoogstwaarschijnlijk ook rond 22 maart een nieuwe grote aardbeving komt.

Nu is het vrij logisch dat je gaat denken dat deze 188 dagen cyclus een reden heeft. En toevallig blijkt dat op 22 maart 2012 de Aarde in lijn staat met de Maan, de Zon, Mercurius en Uranus. En dat er tegelijkertijd staat de zon ook nog een recht tegenover het centrum van ons melkwegstelsel. Daarnaast is er ook nog een uitlijning van de Aarde met Mars en Neptunus. Geen idee hoe vaak zoiets gebeurd, maar meer dan 1x per jaar lijkt me stug. De 188 dagen cyclus kan wel eens een dag schelen en er is verschil tussen de ene en de andere uitlijning. Om en om is de aarde aan de andere kant van de zon, en als de aarde aan 1 kant van de zon staat zijn de aardbevingen iets minder erg dan aan de andere kant van de zon, hierdoor wordt gespeculeerd dat er een object in het spel is komend uit het sterrenbeeld leeuw, waar we aan de ene kant dichterbij zijn, en aan de andere kant veel verder weg, wat daarmee het verschil verklaard in intensiteit, en hoeveel de aarde kantelt bij deze aardbevingen. Hieronder een filmpje wat de uitlijningen weergeeft.

Zoals je in Onderstaand filmpje kan zien, is er een nog onbekend object dat uit het sterrenbeeld leeuw dichter naar ons zonnestelsel komt in de richting van Sterrenbeeld maagd. Er is al heel veel onderzoek gedaan naar dit object, en astronomen zullen de 22ste klaar staan om het object te fotograferen. In onderstaand filmpje kun je ook alle links vinden naar dit onderzoek, voor diegenen die houden van al het uitzoek werk. Tenslotte wil ik nog meegeven dat ik me totaal geen zorgen maak om wat er eventueel staat te gebeuren. Ook al is dit een gebeurtenis die de hele wereld op zijn kop zet, dan nog zal ik gefocust zijn op mijzelf en zo volledig in balans als mogelijk. Mij zal niets gebeuren wat ik niet al had besloten voordat ik op de aarde incarneerde. Mijn gevoel zegt dat het de 21ste al gebeurd en dat we hier in Nederland weinig overlast zullen hebben.

ot slot kregen we op onze redactie van een aantal bezoekers dit filmpje binnen:

arch 22, 2012 Press Release WARNING!!!

 

Alle grote nieuwssites op internet ontvingen een kopie van dit 22 maart 2012 - WAARSCHUWING Persbericht, waarin staat dat iedereen die in of nabij een seismische zone woont, moet worden gewaarschuwd voor één van de top 5 aardbeving gebeurtenissen in de geschiedenis op 22 maart 2012 om 04:58:34 UTC (voor West Europa geldt UT of UTC + 1 uur).
De Aard-as zal naar verwachting 12+ centimeter verschuiven met ‘s werelds watervoerende lagen, wanneer onze planeet X (Nibiru / HMO) met een snelheid van 66.000 mijl per uur passeert door een zwaartekrachtveld, dat de Zon en het inkomende Heavy Mass Object (HMO) met elkaar verbindt (magnetische poortverbinding). Ik heb al die tijd waarschuwingsberichten verzonden naar de media, en niemand heeft hierop gereageerd, met geen enkel woord...
We zullen heel snel zien of de volgende 'gebeurtenis' in de 188-daagse cyclus echt is of niet. Ik heb een goed geweten, en iedereen heeft de mogelijkheid om te worden gewaarschuwd... 


Vertaald fragment
Hello YouTube, dit is Terral, 18 maart 2012 
Deze video laat je zien dat zojuist een Persbericht waarschuwing is gemaakt. We zijn dichtbij onze ‘gebeurtenis’ gekomen – een mogelijke 9+M aardbeving - die getoond wordt op dit diagram: de 188 dagen-cyclus kaart… Zie de kaart op ongeveer 0.25 minuten:

 


Na 22 maart is de eerstvolgende gebeurtenis op of rond 26 september 2012, waarbij een 7.5M aardbeving wordt verwacht. 
Dit is het Persbericht, dat ik zojuist verzonden heb (zie de link hierboven)… Een 9+M aardbeving wordt verwacht, waarbij de Aard-as meer dan 12 centimeter zal verschuiven en een tsunami dreiging volgt.  
Momenteel woeden er zware stormen (orkanen) in de Noordelijke hemisfeer, geassocieerd met het inkomende HMO. Ons team volgt tevens de Amerikaanse regering naar aanleiding van deze dreigingen, waaronder de Presidentiele, NASA, Department of Homeland Security (DHS) en FEMA voorbereidingen. 
Ons onderzoeksteam verwacht dat HAARP multi-frequentie golven zal zenden op 19 maart 2012 (vandaag) beginnend om 04:58:34 UTC, precies 72 uur voorafgaand aan de verwachte gebeurtenis.

Haarp:

 

Deze gebeurtenis zal gigantisch zijn! Mensen die zich hier niet van bewust zijn, zullen hierna weten dat er iets enorms aan de gang is. HAARP-masten zijn al in positie gebracht; zij gaan beginnen met resoneren in een tijdsbestek van 72 uur. Ik zie hierin het zelfde patroon van wat vorig jaar in Japan gebeurde. Ik verwacht dat mensen straks zullen zeggen dat dit een HAARP oorlog is, dat deze gebeurtenis met opzet is ‘gemaakt’, maar dat is het niet. Ze zullen je laten denken dat HAARP de capaciteit heeft om dit te doen, maar dat heeft het niet. Het kan dingen alleen verergeren. 
Ik zeg niet dat dit het einde van de wereld is, maar het zal vergelijkbaar met de Fukushima gebeurtenis zijn. Hopelijk is er deze keer geen kernreactor bij betrokken. Wanneer je wakker wordt op 22 maart, heeft het voorval reeds plaatsgevonden (wanneer je in Noord Amerika woont).
Dus dit is de informatie vrijgegeven aan de media. Als zij niemand waarschuwen, is dat aan hen, want ik heb mijn opdracht gedaan met het zenden van het persbericht.

Wij hebben een persbericht verzonden aan:

NOS

RTL Nieuws

De Telegraaf

Auteur: Daniel & Sander
Bron: youtube/EarthWatcherBron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: