Zoeken
 


Congres VS buitenspel gezet; Media negeren resolutie Obama af te zetten

Laatste wijziging: maandag 12 maart 2012 om 08:51, 2857 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 maart 2012

De Amerikaanse president Barack Obama ontpopt zich steeds meer als een ware dictator. Obama heeft het Pentagon -dus de Amerikaanse strijdkrachten- bevolen om geen bevelen meer aan te nemen van het Amerikaanse Congres maar feitelijk enkel nog van hem. Dit druist recht tegen de grondwet van de VS in, maar desondanks maken de door het Witte Huis gecontroleerde media er geen enkele melding van. Ook niet van het feit dat leden van het Huis van Afgevaardigden zó bezorgd zijn over ongrondwettelijke acties van de president, dat ze een officiële afzettingsprocedure tegen Obama zijn begonnen.

Minister van Defensie Leon Panetta liet afgelopen woensdag namens de regering Obama weten dat niet het Congres, maar de VN en de NAVO het opperbevel voeren over de Amerikaanse strijdkrachten en de president vooraf geen instemming van het Congres nodig heeft om militaire actie te ondernemen of een oorlog te beginnen. Hiermee werd het Congres volledig opzij gezet, waardoor de Amerikaanse volksvertegenwoordigers vanaf nu alleen nog maar een ceremoniële functie hebben. (1)

Afzettingsprocedure
Congreslid Walter Jones introduceerde vrijwel onmiddellijk een resolutie om deze maatregel als een zware misdaad en een ernstig vergrijp tegen de Grondwet te verklaren. Resolutie 107 eist dat er een afzettingsprocedure tegen Obama opgestart wordt, zodat Obama niet meer in staat is om eenzijdig en zonder instemming van het Congres weer een nieuwe oorlog te beginnen. Weer, omdat Obama de oorlog tegen Libië eveneens startte zonder instemming van het Congres. Het Huis van Afgevaardigden eiste destijds in een resolutie een verklaring, die door de voltallige regering Obama echter compleet werd genegeerd. (2)

'Schokkende gebeurtenis tussen 13 en 23 maart'
De enige grondwettelijke uitzondering die de president in staat stelt om zonder het Congres oorlogshandelingen te beginnen is als de Verenigde Staten direct worden aangevallen -bijvoorbeeld met kernraketten- en een onmiddellijke reactie vereist is. Dat was duidelijk niet het geval bij de oorlog tegen Libië.

In dit verband is de anonieme waarschuwing aan de Amerikaanse christelijke klokkenluider Steve Quayle dat er tussen 13 en 23 maart letterlijk een wereldschokkende gebeurtenis gepland zou zijn, waardoor het voor Amerikanen noodzakelijk is om voor zo'n 6 maanden voldoende voedsel en brandstof in huis te halen, behoorlijk verontrustend*. Wordt er misschien een false-flag aanslag gepleegd waardoor Obama definitief alle macht naar zich toe zal trekken? (*Let op! De afgelopen jaren zijn er al eerder van dit soort waarschuwingen geweest, tot nu toe onterecht.) (3).
 
Europa en VS onder controle van banken
Volgens Alex Jones (Infowars) is de verklaring van Panetta het absolute bewijs dat zowel de overheid als het militair-industriële complex in de VS nu net zoals in Europa onder controle staat van de grote en centrale banken, die nu bezig zijn om het land in snel tempo om te vormen tot een militaire dictatuur. Het Pentagon verklaarde echter dat Panetta niet goed begrepen was en de minister enkel de noodzaak voor een internationaal mandaat om militaire actie te ondernemen onderstreepte. Daarmee negeerde hij echter het onmiskenbare feit dat de oorlog tegen Libië vorig jaar wel degelijk werd begonnen met enkel een VN resolutie als voorwendsel en zonder dat Obama instemming van het Congres vroeg. (4)

'Obama pleegde verraad'
'Met Obama's brief vorig jaar waarin hij aan het Congres schreef dat hij als president geen toestemming van het Congres nodig had om de oorlog tegen Libië te beginnen, heeft hij verraad gepleegd,' aldus Alex Jones, die al kort na Obama's aantreden in 2009 voorspelde dat de eerste zwarte Amerikaanse president een tweede Adolf Hitler zou worden. Opnieuw is er in zowel Amerika als Europa geen enkele aandacht van de globalistische media voor Obama's zoveelste schending van de Grondwet, noch voor het feit dat steeds meer Amerikaanse volksvertegenwoordigers hem nu officieel willen afzetten.
 
'De grote banken hebben eerst Europa veroverd en willen nu Amerika overnemen,' aldus Jones. Daarbij wordt het volk (net als in Europa, waar wij al jaren niets meer hebben te zeggen over de EU, de euro en de gigantische financiële steunfondsen, waarmee de banken ten koste van de bevolking overeind worden gehouden) buitenspel gezet.' (5)


Xander
 


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: