Zoeken
 


WikiLeaks (7): Obama in 2008 gekozen door stembusfraude en Russisch geld

Laatste wijziging: donderdag 8 maart 2012 om 09:29, 2945 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 8 maart 2012

Uit de laatste serie van in totaal 5 miljoen vrijgegeven gehackte 'WikiLeaks' emails en documenten blijkt dat de Democratische partij in 2008 in de staat Ohio en de stad Philadelphia verkiezingsfraude heeft gepleegd om Obama te laten winnen. Ook werd de antisemitische zwarte voorganger Jesse Jackson een fors bedrag betaald om zijn mond te houden en zijn er sterke aanwijzingen dat er een flinke lading Russisch geld in Obama's campagnekas is terechtgekomen.

In Ohio en Philadelphia zouden de Democraten gerommeld hebben met de stembussen, iets waar ze op heterdaad werden betrapt. Tot verbijstering van medewerkers van de inlichtingenorganisatie Stratfor besloot de Republikeinse tegenkandidaat John McCain de uitslag van de verkiezingen echter niet te betwisten omdat hij bang was dat er in heel het land (raciale) onrust zou ontstaan.

Voorganger Jesse Jackson zou een bedrag van in de zes cijfers hebben ontvangen om tijdens de verkiezingscampagne zijn mond te houden. De Democraten vreesden dat hij Obama schade zou berokkenen door zijn antisemitische en anti-Israël tirades.  

Russisch geld
Uit een interne memo van Stratfor blijkt tevens dat er sterke aanwijzingen waren gevonden dat Obama's campagne deels werd gefinancierd met verdacht Russisch geld (1). Dit gegeven lijkt perfect te passen in de vermoedens dat de Amerikaanse onderzoeksjournalist Andrew Breitbart vorige week werd vermoord omdat hij belastende video's met Obama in het gezelschap van communistische Weather Underground terroristen wilde publiceren. Weather Underground had onder andere als doelstelling de overheid van de VS over te nemen door een 'mol' op de hoogste positie in het Witte Huis te brengen.

'Obama's registratiekaart vervalst'
Ook is de door de reguliere media onderdrukte ophef in de VS rond Obama's al dan niet vervalste geboortecertificaat nog altijd niet verdwenen, zeker niet nu Joe Arpaio -sinds 1992 sheriff van Maricopa County in Arizona en de langstzittende sheriff van Amerika- volgens eigen zeggen bewijs in handen heeft dat Obama's Selective Service registratiekaart eveneens een vervalsing is. Iedere Amerikaanse man moet zich na zijn 18e bij het Selective Service Systeem laten registreren i.v.m. eventuele militaire dienstplicht, het ontvangen van studiefinanciering en het krijgen van een baan bij de overheid. Uit forensisch onderzoek zou blijken dat de datumstempels op Obama's kaart 100% zeker zijn vervalst.(2)

 
Xander
 
 


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: