Zoeken
 


Vliegende Chupacabra doodt 35 geiten?

Laatste wijziging: woensdag 7 maart 2012 om 09:20, 2732 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 7 maart 2012

In de Mexicaanse plaats Pátzcuaro zijn vijfendertig geiten gedood. De lokale bevolking gelooft dat de slachtpartij werk is van een vliegende Chupacabra, een mythisch wezen dat geiten doodt door ze leeg te zuigen.

Een Mexicaanse boer was getuige van de aanval. Hij omschrijft de mysterieuze geitenzuiger in een item op ABC Mexico als een wezen met tanden, klauwen en vleugels. Tijdens het incident werden alleen geiten gedood, de koeien, varkens en het andere vee bleven bespaard.

De laatste jaren zouden Chupacabra's honderden geiten hebben leeggezogen in Mexico, maar dit is een van de eerste meldingen waarin een getuige het wezen omschrijft met vleugels. De vraag is wel of deze getuige betrouwbaar is, aangezien hij later in de video aangeeft de Chupacabra niet daadwerkelijk zelf gezien te hebben.

Volgens de legendes komt de Chupacabra oorspronkelijk uit Puerto Rico, maar slaat het toe in heel Midden-Amerika. Ook zijn er meldingen uit de Verenigde Staten, met name uit Californië.Bron: youtube.com

Voeg toe aan: