Zoeken
 


Iraanse wetenschapper biedt genezing Johan Friso aan!

Laatste wijziging: woensdag 7 maart 2012 om 08:57, 2904 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 7 maart 2012

De inmiddels wereldbekende Iraanse wetenschapper Mehran Tavakoli Keshe heeft deze week een verzoek neergelegd bij het Nederlandse koningshuis om prins Johan Friso te mogen behandelen. De wetenschapper weet zeker dat hij met zijn revolutionaire technieken de prins weer op de been kan krijgen.

Of de Nederlandse staat ingaat op zijn aanbod is vooralsnog niet duidelijk. De verzoeken zijn pas enkele dagen geleden ingediend.

Mehran Tavakoli Keshe is geen onbekende op het internet, hij laat sinds enkele maanden van zich horen nadat bekend werd dat hij Iran de techniek leverde waarmee dat land het ultra geheime spionagevliegtuig van de VS uit de lucht haalde zonder te beschadigen.

Ik heb recentelijk verschillende keren met Mehran Keshe mogen spreken en ben ervan overtuigd dat hij zijn technieken enkel inzet als deze op vreedzame wijze worden gebruikt.

Zijn foundation ( stichting ), Keshe Foundation, in Geleen Nederland geregistreerd, opereert vanuit België Ninove, alwaar naast de revolutionaire behandelingen voor welke ziekte dan ook, vrije energie en anti zwaartekracht op het programma staan evenals ruimtereizen voor iedereen in de nabije toekomst.

Wil je meer weten over deze wetenschapper Mehran Tavakoli Keshe, bezoek dan zijn website eens www.keshefoundation.com.

Wij van Bovendien mogen al laten weten dat Keshe 24 mei aanstaande een lezing zal houden in het Spirituele Café te Heerlen. Daar zal hij al zijn technieken uitvoerig uitleggen en tevens laten weten met welke intenties hij deze aan de wereld zal overdragen. Ben er op tijd bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Boze tongen beweren dat deze man uit is op gigantische winsten. Ons team kan uit ervaring laten weten dat Dhr.Keshe niet uit is op winst maar zijn pijlen gericht heeft op een betere wereld waarin energie geen pressiemiddel meer zal zijn en ziekte een zeldzaamheid zal worden.

Op 2 maart j.l. heeft Mehran Keshe een permanent centrum geopend in Ninove Belgie, van daaruit zal hij zijn werk langzaam maar zeker overdragen aan de wereld. In een persoonlijk gesprekje beloofde hij aan mij en aan enkele andere genodigden, dat hij binnenkort de wereld zal doen verbazen door de arme landen gratis als eerste te voorzien van enkele van zijn technieken waarmee zij zichzelf kunnen bedruipen zonder hulp van buitenaf nodig te hebben.

Twee mobiele telefoontjes spelen een belangrijke rol in die openbaring. verder wil hij er nog niets over kwijt. Zodra wij meer weten zullen wij erover berichten!Bron: bovendien.com

Voeg toe aan: