Zoeken
 


Plotseling overleden journalist had extreem belastende video Obama met terroristen

Laatste wijziging: dinsdag 6 maart 2012 om 08:35, 2977 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 6 maart 2012

De afgelopen week volkomen onverwacht op 43 jarige leeftijd overleden bekende Amerikaanse onafhankelijke onderzoeksjournalist Andrew Breitbart zou slechts enkele uren voor zijn dood extreem belastende video opnamen hebben vrijgegeven met daarop beelden van Barack Obama in het gezelschap van Weather Underground terroristen, die zoals we in 2008 al schreven van plan waren om de Amerikaanse overheid over te nemen, 25 miljoen burgers af te slachten en de VS te veranderen in een communistische dictatuur.

De Weather Undergroundorganisatie werd geleid door Bill Ayers, een voormalige vriend van Obama en tevens degene die de huidige president hielp bij het lanceren van zijn politieke carrière. Hoewel dit reeds een bewezen en goed gedocumenteerd feit is zou een video waarop Obama daadwerkelijk te zien is in het gezelschap van Ayers, die aanslagen pleegde op het Pentagon, het ministerie van Buitenlandse Zaken, diverse politiebureaus en federale gebouwen, hoogstwaarschijnlijk dodelijk zijn voor zijn herverkiezingscampagne.

Volgens voormalig FBI agent Larry Grathwohl, die destijds in de organisatie infiltreerde, was Weather Underground van plan om de Amerikaanse regering ten val te brengen en de deur open te zetten voor Cubaanse, (Noord) Vietnamese, Chinese en Russische troepen om de VS te bezetten. Amerikanen die zouden proberen te vechten voor hun vrijheid moesten in 'heropvoedingskampen' worden gestopt. Ayers schatte dat zo'n 25 miljoen Amerikanen hardnekkig zouden blijven weigeren zich te 'bekeren' tot het communisme. Zijn oplossing voor hen: eliminatie in concentratiekampen.
 
'Breitbart vermoord door regering Obama'
Drie weken geleden kondigde Breitbart in Washington aan dat hij de video's op 1 maart zou vrijgeven. 'Wacht maar af wat er op die dag gebeurt,' sprak hij, daarbij ongetwijfeld nooit rekening houdend met het feit dat hij uitgerekend op die dag zou sterven. Het is daarom niet verwonderlijk dat op talloze forums wordt gespeculeerd dat Breitbart in werkelijkheid het slachtoffer is geworden van een moordaanslag. De bekende radio presentator Michael Savage speculeerde openlijk dat de regering Obama hier wel eens achter zou kunnen zitten.
 
'Gezien wat we weten van wat er nu in het Witte Huis zit... mogen we de vraag stellen... of er niet een onderzoek zou moeten plaatsvinden,' aldus Savage, die eraan toevoegde dat hij Breitbart twee keer privé had ontmoet en hem had aangeraden om bodyguards te nemen en 's avonds niet alleen op straat te gaan wandelen, omdat hij zichzelf in groot gevaar bracht door Obama zo publiekelijk aan te vallen.
 
'Denkt u dat het mogelijk is dat hij werd geëxecuteerd? Vermoord door zekere slechte krachten in Amerika - zijn wij nu het Zuid Amerika (Argentinië) uit de jaren '70 geworden, waar mensen begonnen te verdwijnen?' Savage speculeerde dat Breitbart mogelijk heimelijk met een substantie werd geïnjecteerd waardoor hij een hartaanval kreeg. Een andere mogelijkheid is dat er op afstand een elektronisch apparaat op hem werd gericht, met dezelfde fatale gevolgen. (1)

Infiltratie Witte Huis geslaagd
Gezien Obama's herverdeling van de Amerikaanse welvaart, het feit dat hij de VS nu al met meer schuld opzadelde dan alle eerdere Amerikaanse presidenten bij elkaar opgeteld, zijn steun voor de opkomst van de radicale anti-Westerse islamitische Moslim Broederschap in zowel het Midden Oosten als in de VS en Europa en zijn streven om Amerika in nucleair opzicht éénzijdig vrijwel volledig te ontwapenen lijkt het plan van Ayers' Weather Underground om een communistische infiltrant op de hoogste positie in het Witte Huis te brengen en deze in slechts enkele jaren tijd de Verenigde Staten te laten verwoesten, nu al geslaagd.


Xander
 


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: