Zoeken
 


Piratebay blokkade omzeilen

Laatste wijziging: woensdag 29 februari 2012 om 13:23, 3553 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 29 februari 2012

Ziggo en Xs4all moeten The Pirate Bay blokkeren. Dit heeft de rechtbank in Den Haag besloten na een rechtszaak die door stichting Brein was aangespannen. Alle ip-adressen en domeinnamen van The Pirate Bay moeten worden geblokkeerd door Xs4all en Ziggo om zo te voorkomen dat klanten de torrentsite nog kunnen bezoeken.

Wij staan een vrij internet voor. Een internet waarop mensen onbezorgd informatie kunnen creëren en uitwisselen. De blokkade is opgeworpen met economische motieven van megalomane mediabedrijven die angstvallig proberen hun oude marktaandeel te behouden. Het is bovendien ineffectief. De blokkade is erg eenvoudig te omzeilen en daar gaan wij jou bij helpen. Bij wijze van protest leggen wij op deze site in jip-en-janneketaal uit hoe je alsnog thepiratebay.org kan bereiken en alsnog kan genieten van de rijkdommen van het internet.

Hier zijn 5 legale manieren om deze blokkade te omzeilen. Elke methode wordt zo simpel en helder mogelijk uitgelegd, opdat jij weer snel gebruik kunt maken van thepiratebay.org.

Bekijk hoe op ikwilthepiratebay.nl

Noot redactie:

Voor meer mogelijkheden zie ook: zo-omzeil-je-de-pirate-bay-blokkade

Of gebruik directe proxy servers: Depiratebay.nlTpb.piratenpartij.nl,  Thepiratebay2.nlVoeg toe aan: