Zoeken
 


Inademen of injecteren? Hoe word je het liefst ziek?

Laatste wijziging: woensdag 29 februari 2012 om 13:14, 4105 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 29 februari 2012

(Spiegelbeeld) Steeds vaker hoor je, vooral in de ‘alternatieve’ het woord ‘chemtrails’. Chemtrails zijn, kort door de bocht, vliegtuigstrepen, die niet alleen uitlaatgassen en waterdamp bevatten, zoals de ‘gewone’ condensstrepen, maar waaraan bepaalde chemicaliën zijn toegevoegd. 

Tot voor kort werd dit steeds ontkend en degene die hierover sprak werd bijna zonder uitzondering weggezet in de hoek van de complotdenkers en er werd bijna een plaatsje voor die persoon gereserveerd op een gesloten afdeling. Er komen echter steeds meer verklaringen van getuigen en betrokkenen in de openbaarheid, waarin wel degelijk gesproken wordt over het – met vliegtuigen – op grote hoogte sproeien van chemicaliën en metaaldeeltjes, zogenaamd als onderdeel van een experiment om het weer te kunnen beïnvloeden. Officieel spreekt men niet van chemtrails, maar van geo-engeneering. 

De wetenschap staat niet stil! Een ‘verlichte geest’ heeft bedacht om op grote hoogte chemicaliën en metaaldeeltjes te sproeien, die zich dan door middel van de straalstromen verspreiden. Op deze manier moet er door deze deeltjes een soort reflectiescherm worden gevormd dat zonlicht terugkaatst, het heelal in. Voor dat doel zijn vliegtuigen ingericht met speciale tanks en zien we op mooie heldere dagen van die ruitvormige patronen aan de blauwe lucht verschijnen. Het is alleen jammer dat enkele van deze stoffen barium ( ) en aluminiumdeeltjes zijn. Ook jammer is, dat deze deeltjes zwaarder zijn dan lucht, en na verloop van tijd naar beneden komen. En als wij die dan inademen, kunnen zij nadelig gaan inwerken op uw en mijn gezondheid.

Nog meer complotdenkers?

Wanneer enkele jaren geleden beweerd werd dat aluminium, of afgeleiden daarvan, hersenbeschadiging kunnen veroorzaken, werd degene die dit zei ook al in de hoek van de complotdenkers gezet en geridiculiseerd. Hoe haalde die persoon het in zijn hersens om dat te beweren? Inmiddels weet men beter, maar wordt dit nog lang niet door iedereen erkend. Een grote groep onderzoekers en artsen blijft vasthouden aan aluminiumhydroxide als adjuvant in vaccins, maar dat zijn waarschijnlijk dezelfde personen die beweren dat kwik en kwikderivaten lichaamseigen stoffen zijn. 

Andere, zeer gerespecteerde wetenschappers zoals Dr. Russell Blaylock, komen met bevindingen waar je niet meer omheen kunt.

Het complete artikel is als pdf gratis te downloaden op www.spiegelbeeld.nl of kijk onder dit artikel.

Bron:

www.spiegelbeeld.nlBron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: