Zoeken
 


Oud-SS-officier biecht op sterfbed over Nikola Tesla

Laatste wijziging: donderdag 16 februari 2012 om 14:32, 4381 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 16 februari 2012

Er is veel geschreven over het genie Nikola Tesla. Hij wordt gezien als één van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden. Tesla is onder meer uitvinder van de wisselstroomgenerator en de radio.

Het grootste gedeelte van zijn levenswerk gaat over vrije energie. Tesla wilde de wereld vrije energie geven zodat stroomkabels overbodig zouden worden.

Eric Bermen ontdekte dat zijn voormalige vriendin de dochter van ex-SS-officier Otto Skorzeny was. Waarschijnlijk heeft hij hem ook ontmoet omdat hij als timmerman werkzaam was in de Verenigde Staten nadat de CIA hem een nieuwe identiteit had gegeven.

Schoenendoos

Eric 'Orion' Bermen was er getuige van hoe Skorzeny tegen het einde van zijn leven alles opbiechtte. Hij kreeg een schoenendoos vol foto’s om zijn beweringen te onderbouwen. Skorzeny gaf toe dat hij Nikola Tesla op 6 januar 1943 samen met SS-er Reinhard Gehlen had gewurgd. Tesla was op dat moment 86 jaar oud.

Skorzeny overhandigde de inhoud van Tesla’s kluis aan Adolf Hitler. Otto was op dat moment de bodyguard van Hitler. Via Operatie Paperclip werd deze schat aan informatie na de oorlog overgebracht naar de Verenigde Staten.

Ontsnappen

Alhoewel Skorzeny naar verluidt in 1975 om het leven kwam in Spanje dook hij in 1999 weer op. Hij omschreef hoe hij Hitler met een vliegtuig hielp ontsnappen naar Oostenrijk. Het vliegtuig werd bestuurd door Hanna Reitsch. “Hitler pleegde geen zelfmoord,” benadrukte Skorzeny. “Zijn dubbelganger werd doodgeschoten, maar de gebitsgegevens lieten zien dat het Hitler niet was. De Amerikanen hielden het geheim omdat ze bezorgd waren dat de waarheid niet goed zou vallen bij de Russen.”

Nikola Tesla werd op 10 juli 1856 geboren in Smiljan in de westelijke Kroatische provincie Lika, op dat moment onderdeel van het Oostenrijks-Hongaars Rijk. Toen Tesla naar Amerika ging ontmoette hij zijn eerste werkgever; Thomas Edison. Hij vond al snel financiële steun voor zijn projecten en uitvindingen.

Gestolen

Onder meer John Pierpont (J.P.) Morgan, George Westinghouse en John Jacob Astor waren bereid Tesla’s werk te financieren. Gedurende de twee wereldoorlogen werd zijn technologie herhaaldelijk gestolen door de nazi’s en buitenlandse regeringen.

Omdat Tesla het vaak te druk had met onderzoek werd zijn administratie gedaan door zijn zakenpartner George H. Scherff. Hij werkte onder meer in Colorado Springs aan geheime projecten voor de Amerikaanse regering. Ook begon hij met geld van J.P. Morgan aan de bouw van een toren die Amerikanen gratis van elektriciteit zou voorzien. Morgan wilde Amerikanen echter geen gratis elektriciteit, televisie en radio geven en zette een streep door het project.

George Bush

Otto Skorzeny beweerde dat George H. Scherff junior, de zoon van Tesla’s accountant, in feite George H.W. Bush heette. In een live radio-interview zei Eric ‘Orion’ Berman op 17 januari 2006 dat Skorzeny op 31 december 1999 was overleden. Hij hielp George Bush na de oorlog door middel van Operatie Paperclip en ODESSA de CIA op te richten.

Tijdens de Processen van Neurenberg werd Skorzeny niet schuldig bevonden aan oorlogsmidaden. Hij werd na de oorlog samen met meer dan 50.000 andere SS-oorlogsmisdadigers overgebracht naar de Verenigde Staten.

Waarom zou Skorzeny hem al deze informatie toevertrouwen? Mensen als George Bush hadden hem door de jaren heen grote sommen geld afhandig gemaakt en voor hem was het een manier om de rekening te vereffenen.

Ware identiteit

Tot besluit onthulde Skorzeny ook zijn nieuwe identiteit, Frank Edward P., die van Reinhard Gehlen (Hank Janowicz) en Dr. Joseph Mengele (Steven Rabel). De FBI hielp Gehlen (Janowicz) vervolgens aan een nieuw onderduikadres. Mengele (Rabel) bleef er dankzij hormooninjecties, een pruik en kannibalisme jong uitzien.

Berman nam contact op met het Amerikaanse ministerie van Justitie met de mededeling dat nazi-spionnen facties van verschillende Amerikaanse inlichtingendiensten hadden geïnfiltreerd, met name de CIA. Hij wilde de SS-oorlogsmisdadigers uit de tijd van de holocaust verantwoordelijk houden voor hun wandaden.

Daartoe kwam hij in contact met Eli Rosenbaum, die van 1995 tot 2010 directeur was van het Office of Special Investigations (OSI) van het Amerikaanse ministerie van Justitie. Hij kreeg te horen dat het een hoax was, dat hij fout zat en dat ze volgens de CIA allemaal niet meer in leven waren.

Bron: Veteranstoday.com



Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: