Zoeken
 


Bewijs dat farmaceutisch complex goedkoop en effectief kankermedicijn blokkeert

Laatste wijziging: dinsdag 14 februari 2012 om 12:44, 2974 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 14 februari 2012

Critici beweren het al jaren, en nu is er opnieuw bewijs voor geleverd: de farmaceutische industrie is totaal niet geïnteresseerd in het genezen van mensen, ook -of zelfs juist- niet als ze kanker hebben. Researchers aan de Universiteit van Edmonton in de Canadese staat Alberta hebben ontdekt dat een bestaand en goedkoop medicijn tegen stofwisselingsziekten veel beter en effectiever kanker bestrijdt dan de tot op de dag van vandaag toegepaste chemotherapieën. Omdat er geen patent meer rust op het medicijn en er dus niets mee te verdienen valt doet het farmaceutische complex echter helemaal niets met de ontdekking.

De researchers bevestigden met hun onderzoek wat de meeste alternatieve kankertherapeuten al lang weten, namelijk dat kanker geen genetisch veroorzaakte ongecontroleerde mutatie van cellen is, maar een storing in de stofwisseling. De gevestigde medische orde wil hier echter niets van weten, aangezien er jaarlijks vele miljarden worden verdiend met peperdure maar slechts zelden werkende chemotherapieën en alle medicijnen die worden verstrekt om de bijwerkingen van deze extreem schadelijke chemische stoffen te compenseren.

DCA herstelt beschadigde cellen
Het Canadese onderzoeksteam testte met groot succes het bestaande medicijn dichloroacetaat (DCA), dat ooit werd gebruikt voor ongewone stofwisselingsstoornissen, op verwijderde menselijke kankercellen en op muizen met kanker. De muizen kregen DCA in hun drinkwater toegediend en vertoonden al binnen een paar weken een fors kleinere tumor.   Het DCA bleek in staat de stofwisselingscapaciteit van de aangetaste cellen te herstellen, iets dat door de mainstream medische wereld tot nu toe voor onmogelijk werd gehouden.

De researchers ontdekten tevens dat kankercellen, die glucose gebruiken om te kunnen overleven, een melkzuur produceren waardoor het bij de huidige kankertherapieën voor hen heel eenvoudig is zich uit de kleiner wordende tumor los te maken en zich door het lichaam te verspreiden. Dat verklaart waarom kanker zo vaak uitzaait en terugkeert zodra gestopt wordt met chemotherapie. Veel alternatieve kankertherapieën kennen dit probleem niet en kunnen ook uitgezaaide kanker vaak geheel genezen.
 
Wie zijn de kwakzalvers?
De farmaceutische bedrijven zouden met DCA -dat behalve een verdoofd gevoel en wat problemen met lopen nauwelijks bijwerkingen kent- een veel goedkoper, veiliger en effectiever medicijn aan kankerpatiënten kunnen aanbieden, maar negeren de ontdekking volledig omdat het de enorme winsten die worden gemaakt met de huidige medicijnen en therapieën voor een groot deel zal doen verdampen. De gevestigde kankerindustrie beschuldigt alternatieve therapeuten zelfs voortdurend van kwakzalverij en het misbruik maken van zieke en wanhopige mensen voor financieel gewin - iets waar zij zich juist zélf op wereldwijde schaal aan schuldig maken.
 
Dus als u morgen wellicht in het ziekenhuis op bezoek gaat bij uw vader, moeder, broer, zus of kind waarbij kanker is geconstateerd, bedenk dan dat hoe goed de zorg van artsen en verplegers ook is, ook zij het moeten doen met de middelen die hen door de zichzelf almachtig wanende farmaceutische maffia worden aangereikt. En die blijken doodzieke kankerpatiënten voornamelijk te zien als een zeer winstgevende bron van inkomsten. (1)
 
 
Xander

(1) Natural News


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: