Zoeken
 


Duitse regering wil spaartegoeden blokkeren

Laatste wijziging: donderdag 9 februari 2012 om 09:10, 2677 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 9 februari 2012

Duitse regering wil spaartegoeden blokkeren; Europese interventiemacht tegen EU-kritische burgers opgericht

Het zou weer goed gaan in Duitsland? Opel fabriek in Bochum met sluiting bedreigd - Kleurcode voor Europese burgers in elektronische dossiers: rood, geel of groen.

Duitse regering wil spaartegoeden blokkeren; Europese interventiemacht tegen EU-kritische burgers opgerichtOngeacht wat u in de media leest lijkt er in werkelijkheid geen einde te komen aan de stroom slecht economisch nieuws. In Duitsland, dat de kar van heel Europa trekt, zakte de export in december 2011 met maar liefst 4,3% in, daar waar slechts 1% was verwacht. De teruggang was net zo groot als tijdens de eerste financiële crisis in 2008-2009. Ook de industriële productie vertoonde in 3 jaar niet zo'n sterke daling (1). Met autofabrikant Opel gaat het zelfs zó slecht dat serieus wordt overwogen de enorme fabriek in Bochum te sluiten (2).

Het water staat ook onze oosterburen klaarblijkelijk tot aan de lippen, aangezien de Duitse regering in alle stilte maatregelen voorbereidt waarmee de spaartegoeden van de burgers geheel of gedeeltelijk kunnen worden geblokkeerd. Dat betekent feitelijk niets anders dan dat de overheid beslag gaat leggen op een deel van het Duitse spaargeld. De door de overheid gecontroleerde media mogen hier echter niets over schrijven (3).


Veel Duitsers willen uit de euro
Afgelopen zaterdag werd in Duitsland met groot succes een congres georganiseerd rond het veelzeggende onderwerp 'Europa voor de Crash'. Ondanks de bijtende kou kwamen bijna duizend belanghebbenden -waaronder gezaghebbende economen, professoren en andere financiële en economische specialisten- bij elkaar om te discussiëren over de Europese crisis en de toekomst van de eurozone.

In het kort gezegd werd eensgezind geconstateerd dat de euro nooit ingevoerd had moeten worden en dat Duitsland, wil het zelf overeind blijven, zo snel mogelijk de eurozone moet verlaten en de D-Mark moet herinvoeren. Gebeurt dit niet dan ontstaat er in heel Europa zo goed als zeker hyperinflatie. Tevens was er zware kritiek op het almachtige Brussel, dat inmiddels alle vrijheid en zelfbeschikkingsrecht van de lidstaten heeft opgeslokt.

Europese interventiemacht tegen kritische burgers
Auteur en researcher dr. Udo Ulfkotte schokte het publiek door in zijn toespraak te wijzen op het door de media verborgen feit dat overal in Europa speciale militaire eenheden worden voorbereid op het uitbreken van sociale onrust. In het Italiaanse Vicenza bestaat hiervoor al een 3000 man sterke Europese interventiemacht, EUROGENDFOR. Tevens zou er al jaren een geheim pact tussen Europese geheime diensten bestaan dat zich vooral richt op openlijke tegenstanders van de EU, de euro(zone) en/of de banken. Ook zouden er electronische dossiers bestaan waarin burgers met een kleurcode (rood, geel of groen) worden gekenmerkt als potentieel (on)gevaarlijk voor het EU eenwordingsproject (4).

De conclusie op de 'Europa voor de Crash' conferentie was dat onze wereld helaas niet meer dezelfde is en in grote problemen verkeert. Hoe meer mensen dit gaan erkennen en inzien, des te sneller kan de enige juiste oplossing uit deze crisis worden doorgevoerd: het opbreken van de eurozone en een terugkeer naar de nationale munteenheden, die vóór de ten dode opgeschreven eenheidsmunt een perfecte afspiegeling waren van de onderling zeer verschillende economieën van de lidstaten van de EU.


Xander

 Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: