Zoeken
 


Chemotherapie heeft een negatief effect op DNA van uw kinderen

Laatste wijziging: donderdag 9 februari 2012 om 09:06, 2705 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 9 februari 2012

Chemotherapie is een geaccepteerde methode door de reguliere medische wereld als een middel om tegen kanker te vechten, maar aan de effectiviteit en betrouwbaarheid wordt getwijfeld.

Onderzoek brengt het effect van chemotherapie op de hele erfelijke lijn in twijfel, zij koppelen het medicijngebruik van chemotherapie met DNA mutaties, die kunnen uitbreiden naar uw nakomelingen.

Iedereen kent wel iemand die een behandeling van kanker heeft ondergaan. De effecten van chemotherapie zijn destructief op het lichaam, en vaak laat deze de kankerpatiënt in slechtere staat dan voor de therapie.

Helaas, met het gebruik van een onnatuurlijke chemische stof om de kankercellen te vernietigen worden ook de gezonde cellen aangetast. Hierdoor raken de meeste patiënten door het proces beschadigd en soms is deze beschadiging onherroepelijk.

Van drie veel voorkomende geneesmiddelen voor chemotherapie is gebleken dat dit DNA mutaties veroorzaakt bij de gebruiker. Dit is al zeer gevaarlijk, maar volgens onderzoek, kan deze schade ook worden overgedragen naar toekomstige generaties.

Deze bevindingen werpen een nieuw licht op de lange termijn negatieve effecten die geneesmiddelen op ons lichaam hebben. Als de lichamelijk effecten nog niet genoeg ware, kan het gebruik van de behandeling op de lange termijn gezondheidsproblemen geven uw kinderen.

Gezien de complexiteit en het ontzagwekkende karakter van DNA zelf, dit gebied is nog grotendeels onbekend, is het niet een goede manier om hier maar wat mee te vogelen.

Andere geneesmiddelen tegen kanker, zoals imatanib (een geneesmiddel voor leukemie dat onder de merknaam Gleevec gaat) en sunitinib (een geneesmiddel voor gastro-intestinale tumoren - merknaam Sutent) hebben aangetoond dat tumoren, in eerste instantie werden beperkt in omvang, later veel sterker, groter en agressiever terug komen.

Het is interessant dat een meerderheid van de artsen die chemo voorschrijven, deze behandeling niet aan hun zelf of familieleden zouden voorschrijven, aangezien ze de verschrikkelijke effecten die het heeft op de menselijke gezondheid kennen. Niet alleen proberen reguliere artsen medicijnen zoals chemotherapie te voorkomen, ze zien veel liever de alternatieve geneeskunde.

De medische industrie krijgt een grote hoeveelheid geld voor deze agressieve behandelingen. Geneesmiddelen fabrikanten kunnen simpelweg niet profiteren als de massa bevolking niet ziek is. Daarbij zijn de dure medicijnen er niet eens voor om de onderliggende oorzaak van de ziekte aan te pakken.

Symptomen zijn een signaal die het lichaam stuurt om je te vertellen dat je iets drastisch moet veranderen. Als je auto overhit is, ga je dan na de onderliggende oorzaak kijken of probeer je gewoon de rook weg te blazen? Zonder het vinden en oplossen van de oorzaak, zal de auto altijd overhit blijven en een oplossing zal altijd nodig zijn. De mentaliteit van tijdelijke verlichting doet weinig met het streven naar behoud van een optimale gezondheid.

 

Vertaling: Suzanne EarthWatcher
Bron: ActivistPostBron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: