Zoeken
 


Chemtrails kunnen RFID-chips bevatten in de vorm van nano-vezels

Laatste wijziging: maandag 6 februari 2012 om 09:51, 4091 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 6 februari 2012

Onderstaande presentatie van Sofia Smallstorm gaat over het verschijnsel "Chemtrails", de aanhoudende materie van wolken die onze hele hemel lijken op te vullen.

Er zijn vele hypothesen rondom dit onderwerp, van mind control tot aan HAARP en de link naar het transhumanisme.

In de volgende video praat Sofia over de bio-engineering verbinding met chemtrails en het feit dat er gels naar beneden regende nadat er chemtrails waren gesproeid. Het meest bekende incident is die van de Joplin Tornado, waar de bewoners een vreemde schimmelinfectie hebben opgelopen, genaamd, mucormycose. Na het analyseren van deze gels in een laboratorium, werden er nano vezels, kristallen, rode bloedcellen en halfgeleiders in gevonden.

Onderstaande video kom van UFO tv, deze geeft een bredere kijk op wat wordt genoemd als de "End Game" (A Global Conspiracy) en hoe we als Homo Sapiens al "De vijand van binnen" hebben, een vijand die al in onze genetische bedrading zit en hoe de globalisten en leden van de Illuminati en andere geheime organisaties misschien dit al hebben gebruikt voor het realiseren van hun doel, de-populatie van de planeet.

Wil je alleen de informatie m.b.t. de chemtrails kijk dan van 27 minuten en 30 seconden. Echter raden wij aan om de hele video te bekijken voor een beter beeld.Bron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: