Zoeken
 


Piramides in Bosnië bewijzen dat de mens niet is ontstaan door evolutie

Laatste wijziging: zondag 29 januari 2012 om 19:36, 6275 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 29 januari 2012


De piramide van de Zon in Bosnië. Wetenschappers ontdekten dat er uit de top een onbekende, krachtige energiestraal opstijgt (R, niet voor het menselijk oog zichtbaar).

 

De vijf onder heuvels begraven piramides die in 2005 in Bosnië werden ontdekt -de eersten op het Europese continent, waarvan één met afstand de grootste ter wereld is- hebben keihard bewijs geleverd dat er duizenden jaren geleden een hoogstaande beschaving bestond die op diverse terreinen geavanceerder was dan de onze. Volgens professor Sam Semir Osmanagich, antropoloog aan de Amerikaanse universiteit in Bosnië-Herzegovina en lid van de Russische Academie van Natuur Wetenschappen, wijzen de ontdekkingen uit dat alles wat op scholen en universiteiten over de geschiedenis van de mensheid wordt geleerd van geen kant klopt, dat de mens 'niet het resultaat is van evolutie' en dat er 'nooit een missende link' zal worden gevonden omdat 'de intelligente mens het product is van genetische technologie.'


Talloze bewijzen oeroude beschaving

Volgens professor Osmanagich tonen de oudste piramides aan dat de bouwers op het gebied van bouwkunde, energie en astronomie verder ontwikkeld waren dan nu. Probleem is dat mainstream wetenschappers, archeologen, historici en antropologen vastgeroest zitten in hun oude overtuigingen en daarom maar moeilijk de over de hele wereld gevonden bewijzen van deze geavanceerde beschaving kunnen accepteren:
 
* In Baalbeck (Libanon) zijn gehouwen stenen gevonden van 1200 ton (!), vier keer zo groot als met de huidige technologie geconstrueerd kan worden. Wie kon deze gigantische blokken vormgeven, verplaatsen en op hun plek zetten?

* 80 meter onder de zeespiegel van de Grote Oceaan bij Japan bevinden zich de Yonugani megalitische monumenten, die ondubbelzinnig aantonen dat er zo'n 12.000 jaar geleden een vergevorderde beschaving bestond die werd weggevaagd toen de oceaan door enorme ijssmeltingen plotseling 80 meter steeg.
 
* Machu Picchu (in Peru) vertelt het verhaal van vier verschillende beschavingen die elk hun eigen bouwstijl hadden. De eerste en oudste beschaving was het meest geavanceerd. In geschiedenisboeken worden deze bouwwerken toegeschreven aan de Inca's, maar nieuwe gegevens wijzen uit dat de piramides in Peru, Mexico, China en Egypte veel ouder zijn dan tot nu toe werd aangenomen.
 
* De oudste piramides in China en Egypte zijn het grootst en werden gebouwd met graniet en zandsteen. Jongere piramides zijn veel kleinere replica's en werden met baksteen en modder gebouwd. Overal worden sporen gevonden van hoog ontwikkelde wezens. Desondanks worden deze bewijzen nog steeds genegeerd door de mainstream wetenschap.
 
* Uit onderzoek van zo'n tweehonderd Cahokia piramides blijkt dat de bouwers een verbluffende astronomische kennis hadden en in staat waren miljoenen tonnen bouwmateriaal te verplaatsen. Ook wisten ze het verschil tussen het magnetische en kosmische noorden. De Maya's zijn een goed voorbeeld van oeroude volken met een grote kennis van het Universum; denk maar aan de precieze 'lange kalender' die een cyclus van zo'n 26.000 jaar omschrijft.
 
* Zolang mainstream archeologen niet buiten de geijkte paden durven treden zullen ze nooit de enorme stenen hoofden op de Paaseilanden kunnen verklaren, noch de perfect gevormde granieten blokken van het Akapana piramide complex in Bolivia, noch de aldaar ontdekte honderden kilometers lange kaarsrechte patronen die er op lijken te wijzen dat hier ooit een enorme stad bestond. Ook hebben ze nog steeds geen verklaring voor de met laserprecisie gebouwde kamers in de piramides van Giza.
 
* De in oostelijk Mexico, zuidelijk Costa Rica, op Paaseiland en in Bosnië-Herzegovina ontdekte stenen blokken zijn duidelijk bewijs dat men in een ver verleden kennis had van het met behulp van energie vormgeven van allerlei soorten gesteente.
 
Eerste Europese piramides

De uit Bosnië afkomstige professor Osmanagich deed al tientallen jaren onderzoek naar piramides voordat hij in 2005 in zijn thuisland de eerste twee piramides op het Europese continent ontdekte. Net als de drie later ontdekte piramides zijn deze bedekt met een dikke laag aarde en vegetatie. Zes jaar en 340.000 manuren later was er al meer informatie aan het licht gekomen dan gedurende 200 jaar onderzoek van de piramides in Egypte.

Betonblokken beter dan nu
De Bosnische 'Vallei van de Piramiden' bestaat uit de piramides van de Zon, de Maan, de Draak, Moeder Aarde en Liefde, zoals ze door Osmanagich werden genoemd. De piramide van de Zon is met zijn ruim 220 meter veel hoger dan de Grote Piramide in Egypte (147 meter) en bestaat volledig uit rechthoekige betonblokken. Daarnaast is deze piramide zeer nauwkeurig op het kosmische noorden gericht, met slechts een foutmarge van 0 graden, 0 minuten en 12 seconden.

De betonblokken zijn extreem hard (tot 133 MP) en absorberen slechts 1% water, wat ze   volgens Bosnische, Italiaanse en Franse wetenschappelijke instituten veel beter maakt dan moderne betonsoorten. Over de blokken ligt een laag grond die volgens koolstofdatering zo'n 12.000 jaar oud is. Een Pools natuurkundig instituut constateerde een ouderdom van 10.350 jaar, waarmee de Bosnische piramides de oudste bekende piramides op onze planeet zijn.
 
Ondergronds labyrint

Onder de Bosnische Vallei van de Piramiden bevindt zich een uitgestrekt tunnelnetwerk dat meer dan 16 kilometer lang is. In dit ondergrondse labyrint werden stenen sculpturen gevonden met een massa tot 9000 kilo, wat ze de grootste tot nu toe ontdekte in hun soort maakt. Ook werd er in de buurt een grafheuvel van 61 meter hoog gevonden -de hoogste ter wereld- die deels bestaat uit kunstmatig gecreëerde betonnen lagen.

Onbekende energiebundel
Misschien wel de grootste ontdekking werd gedaan door een team natuurkundigen. Uit de top van de piramide komt namelijk een 4,5 meter brede energiebundel met een frequente van 28 kHz. De energiestraal gaat tegen alle bekende natuurkundige wetten in omdat ze sterker wordt naarmate de afstand tot de piramide groter wordt. Deze ontdekking is het eerste bewijs dat er ooit een dergelijke onbekende 'niet-Herziaanse' energietechnologie op onze planeet heeft bestaan. Het lijkt erop dat de piramidebouwers een apparaat wisten te bouwen dat zichzelf al duizenden jaren aan de gang weet te houden.
 
Genezingskamers

In het ondergrondse labyrint werden ook drie kamers en een klein blauw meertje ontdekt. Uit energiemetingen bleek dat de ionisatie van de lucht hier 43 keer hoger is dan de gemiddelde concentratie in de buitenlucht, wat de vertrekken tot ware 'genezings'kamers maakt. In 2011 bleek dat er nul negatieve elektromagnetische straling en eveneens geen kosmische radioactieve (achtergrond)straling in de tunnels is. De keramische sculpturen die boven de ondergrondse waterstromen werden geplaatst blijken alle negatieve straling om te zetten in positieve. Hiermee is dit ondergrondse complex één van de veiligste ter wereld en is het tevens een ideale plek om het menselijke lichaam te doen herstellen en regenereren.
 
Alles op zijn kop

Wat in slechts zes jaar tijd in Bosnië werd ontdekt -en in 2008 werd erkend door 55 toonaangevende wetenschappers uit 10 landen (2)- zet vrijwel alle tot nu toe voor waar aangenomen wetenschappelijke 'feiten' over de herkomst van de mens en de ontwikkeling van oude beschavingen volledig op hun kop. Zeker met het oog op de talloze andere, over de hele wereld voorkomende bewijzen zal het ook voor christenen een hele uitdaging zijn om deze feiten te plaatsen in de Bijbelse historische verslagen over de zondvloed, de hieraan voorafgaande beschreven komst van wezens uit de hemel (het heelal?) en misschien zelfs wel de omstandigheden rond de schepping zélf.
 
 
Xander
 
(1) Piramida Sunca
(2) Semir OsmanagichBron: xandernieuws

Voeg toe aan: