Zoeken
 


Kennis komt uit ons Etherisch verstand

Laatste wijziging: donderdag 22 januari 2009 om 17:27, 2455 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 22 januari 2009

Het grote geheim is, dat alles begint bij jezelf, dus accepteer en respecteer je zelf en dit is niet egoïstisch, dit is OPKOMEN voor je zelf. Vertrouw in je eigen bestaansrecht en dit activeert ook je immuniteitrecht. Vertrouwen activeert alles in je Etherisch lichtlichaam, dus ook je eigen logische gezond verstand. De Mensheid heeft zichzelf niet gecreëerd, daarom begrijpen wij het mysterie van ons innerlijke Lichtlichaam niet. Ieder Mens heeft een Energetische = Geestelijke Etherisch Licht lichaam in zijn Aards lichaam zitten. Dit Licht lichaam kun je niet zien, dit is het lichaam dat iedereen heeft gekregen bij zijn eigen allereerste begin, dit Lichtlichaam geeft ons ook een bestaansrecht. Dit gaan wij weer begrijpen, want voor 2012 wordt de Mensheid ''Energetisch'' gezuiverd en dit is voor een Wereldwijde bewustwording en activeert weer de werkelijke oerwaarheid in onszelf. De Mensheid is niet nieuw, wij hebben al vele levens gehad, want toen de Aarde in een te laag 3D ''negatief'' bewustzijn kwam, was dit 3D bewustzijn te laag voor ons innerlijk Lichtlichaam. "De Aarde hoort in de 5e Dimensie bewustzijn te zijn'', daarom kreeg de Mens toen een zwaarder Aards lichaam over zijn eigen Lichtlichaam heen om toch op Aarde te kunnen verblijven. Alleen krijgen wij bij iedere nieuw leven op Aarde een nieuw Aards lichaam, het Etherisch Lichtlichaam is je eigen innerlijke ZELF en dit blijft altijd bij je. Het Aardse lichaam begrijpen de wetenschappers en doktors wel, wat in de Mens zijn Etherisch ''geestelijk'' Lichtlichaam zit is voor vele nog moeilijk te begrijpen.

De Master sleutels zijn vertrouwen + geloven = voor je eigen geestelijke welzijn. Daarom leef NU en begrijp dat alle bewustzijns ook in je zit, de Mens heeft alles al eerder geweten en we waren dit vergeten. Dus alle bewustzijns, ziel/hartje en goede herinneringen blijven voor altijd in ons Lichtlichaam zitten, en als wij overgaan, laten wij alleen ons Aards lichaam achter. Accepteer ook je eigen licht lichaam, daarin zit je eigen innerlijk zelf en dit lichtlichaam blijft altijd bij je. Als je gelooft en vertrouwt in je eigen innerlijke zelf gaat alles positief werken. Iedereen gaat dit begrijpen, ons etherisch verstand was onderdrukt, daarom activeer ook je gezond verstand weer. Dan wordt je weer bewust van je eigen Hoger Zelfbewustzijn, want daar zit je eigen gezond logisch verstand in. Aardse IQ intelligentie, is vakkennis leren, dit is niet voor iedereen weggelegd, maar iedereen heeft wel een gezond logisch verstand in zich en dit werkt ook bewustzijnsverruimend als je er ook OP vertrouwt. Bewustzijns hoef je niet te leren of te bestuderen, dit gaan wij weer herinneren, want het is je eigen weten uit je verstand dat nog altijd in je zit. Dit weten heeft iedereen meegekregen bij zijn allereerste bestaan, daarom kon de Mensheid ook meer levens hebben.

Zelfvertrouwen activeert automatisch je eigen logisch gezond verstand. Dit geeft je een logische levensfilosofie, heeft niets met religie of geloof te maken. Een gezond verstand is nodig om beter te gaan begrijpen wat in je zelf zit. De Waarheid is nodig, iedereen heeft zintuigen, en vertrouwen + geloven + waarheid zijn onze MASTER SLEUTELS die iedereen in zich heeft zitten. Iedereen was onbewust geworden, daarom was er geen zelf vertrouwen. ZEG 25 X 'IK wil mijn eigen zelf vertrouwen weer activeren, dit doe je met je eigen gedachtekrachten.
Mastersleutel: dus vertrouw + geloof weer in jezelf, dan kun je alles activeren, begrijp dat de Mensheid lang onbewust is geweest en daarom werd kennis gehaald uit ''oude'' boeken? Begrijp toch dat de Mensheid nog alles in zichzelf heeft zitten, het is nodig om weer OP jezelf te vertrouwen, zodat je eigen hoger zelfbewustzijn activeert waar je oerwaarheid in zit. Dan weet je weer wat je kunt vertrouwen of niet, want iedereen heeft de ware kennis nog in zich zitten. Daarom Zeg ook 25 X IK vertrouw weer op mijn eigen gezond verstand, dit is OP komen voor je zelf. Dit geeft je méér eigenwaarden en ook méér zelfvertrouwen.

Denken doe je niet met je gezonde verstand, denken is geen zintuig, maar is een zwakte. Denken is gekomen toen je geen vertrouwen meer had en toen is ook je controle ontstaan, dan ben je niet aangesloten met je logische gezond verstand. Dan is je 10de chakra te open. Dan wordt je innerlijke instinctgevoelens onrustig, dan wordt een zenuw in je hoofd ''pijnlijk''. Indrukken van buitenaf worden als pijnlijk ervaren, dit maakt je overgevoelig. Dan neem je pijn en emoties ''gevoelens'' van anderen over? Zeg 25 X IK vertrouw weer op mij zelf, wat heb je te verliezen om dit te doen, je doet dit voor jezelf en is opkomen voor jezelf.

De Mensheid is multifunctioneel en betekent dat je zelf baas bent over jezelf en iedereen kan iets veranderen, dus vertrouw op je eigen logisch gezond verstand. Transformeer wat negatief is naar positief, vergeving werkt heel zuiver voor je gezondheid, want dan kunnen wij iets loslaten wat heel oud is en dit bevrijdt je. Zeg duidelijk wat je zelf wilt veranderen in jezelf of in je leven, dan gebeurt dit ook, vertrouw hierin. Blijf ook in je hartgevoelens zitten en niet in je denken, want hartgevoelens zijn eerlijk en oprecht. ZEG iedere dag tegen jezelf, ik wil vandaag positief zijn, wees duidelijk wat je wilt. ZEG nooit: het is te moeilijk. ZEG nooit ik kan het niet, want dit werkt tegen je. Je eigen gezond verstand begrijpt negativiteit niet dan sluit je verstand zich af en dit doen wij wel zelf? De Mens ''denkt'' zo moeilijk, gebruik ook je gezond verstand, niet je denken. Denken geeft je Stress en Burn Outs en beperkt je. De Mensheid gaat zich alles weer herinneren, want vertrouwen activeert de oerwaarheid IN ons zelf. Daarom kunnen wij werkelijk alles in ons zelf veranderen om gelukkig en gezond te zijn.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: