Zoeken
 


10 bizarre dingen die de wetenschap voor je in petto heeft

Laatste wijziging: dinsdag 3 januari 2012 om 09:13, 4510 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 3 januari 2012

(Door Mike Adams | Vertaling: Marieke Schoutens) Wat de corporatieve “wetenschap” voor de mensheid in het vooruitzicht heeft staat lijnrecht tegenover het dromerige, utopische landschap wat door de mainstream media geschetst wordt. Volgens de media is wetenschap altijd “goed” voor de mensheid. Wetenschappelijke vondsten worden altijd een “vooruitgang” en nooit een “terugval” genoemd, hoewel ze soms toch slecht voor de mensheid zijn geweest (zoals de atoombom of ggo's).

Hoewel onvervalste wetenschap inderdaad een noodzakelijk onderdeel is van een maatschappij die zijn kennis wil vergroten, zien we vandaag de dag dat vooral corporatieve “wetenschap” het werkveld overheerst met als enig doel hun eigen winst en niet de menselijke kennis te vergroten. En deze onzuivere wetenschap brengt een nieuw tijdperk van angstaanjagende technologieën met zich mee die al snel werkelijkheid zouden kunnen worden.

Hier is een lijst van tien technologieën van de toekomst die "in naam der wetenschap" gebruikt zouden kunnen worden.

#1) Orgaanoogst van genetisch gemodificeerde en gepatenteerde varkens

Een nieuw hart of een nieuwe long nodig? Geen probleem! Monsanto maakt wel een nieuwe voor je met behulp van een genetisch gemodificeerd (en gepatenteerd!) varken wat werd gevoerd met ggo-voedsel en waar de organen al uit gehaald zijn toen het nog leefde om ze “vers” te houden.

Deze transplantatie wordt mede mogelijk gemaakt door uw ziektekostenverzekering en is door de overheid goedgekeurd. Hij zal worden uitgevoerd door één van de topziekenhuizen van de VS wat zich tot aan de dag van vandaag met illegale orgaanhandel- en transplantaties bezighoudt1.

#2) “Gedragsvaccinaties” die je hersenen veranderen om weerstand te bieden tegen ongehoorzaamheid

Ongehoorzaamheid is een ziekte! En de “behandeling”voor ongehoorzaamheid (of Oppositioneel Opstandigheidssyndroom, zoals het nu genoemd zal worden) is een nieuwe “vaccinatie” die een verandering in je hersenen teweeg brengt om je sociaal acceptabel te maken voor het systeem.

Het zal een “gedragsvaccinatie” genoemd worden, terwijl het simpelweg een chemische lobotomie is. Deze technologie zal de hoeksteen van de wereldwijde politiestaat worden, een staat die geen onafhankelijke denkbeelden of kritiek zal dulden.

#3) Gecentraliseerde, op afstand uitgevoerde bewaking over je gezondheid door de politiestaat

Dacht je dat je medische informatie privé was? Think again: De Amerikaanse regering houdt nu al een geheime centrale bloedbank bij met bloed wat bij de geboorte van een kind wordt afgenomen2. In de toekomst zullen burgers een biometrische chip krijgen die informatie aan de regering doorgeeft over je hartslag, ademhaling en de aanwezigheid van illegale drugs of legale medicijnen (die vaak hetzelfde zijn als illegale drugs, maar dan met een nieuw merkje).

Deze chips zullen door de overheid gebruikt worden om mensen aan te sporen hun medicijnen in te nemen. Ze zullen ook gebruikt worden om mensen die een beetje wiet of andere verslavende middelen zonder recept gebruiken te arresteren.

Maar deze chips zijn vooral nuttig om de hoeveelheden voedingsstoffen in ons lichaam bij te houden en ervoor te zorgen dat niemand een hoog gehalte aan vitamine D heeft, een vitamine die bijdraagt aan een helder denkvermogen en een sterke cognitieve functie3. Onder wetenschappelijk dictatorschap worden de sheeple in een staat van chronisch vitaminetekort gehouden om ze makkelijk controleerbaar te maken. Dit alles zal onder het mom van “veiligheid” uitgevoerd worden en de regering zal zeggen dat “teveel vitamine D gevaarlijk is!” Dus zullen ze de hoogst toegestane dosis drastisch verlagen om er zeker van te zijn dat iedereen in een staat van lethargie verkeert terwijl ze hun voorgeprogrammeerde levens leiden.

#4 De geheimhouding van alle ingrediënten in en de herkomst van ons voedsel

Nu de voedselindustrie steeds meer geïnfiltreerd raakt door de misleidende wetenschap (ggo's, weet u nog?), zal men steeds vaker proberen om alle chemische ingrediënten in ons voedsel te verbergen en gevaarlijk klinkende chemicaliën een mooiere naam geven.

De Corn Refiners Association is al bezig om “High Fructose Corn Syrup” (glucose-fructosestroop) in “corn sugar” (maïssuiker) te veranderen4. Aspartaam wordt dan “AminoSweet” en MSG zal “gistextract” of “Torula gistpoeder” worden genoemd.

Maar het wordt nog veel erger wanneer de frauduleuze wetenschap tot deze misleidingen in de voedselindustrie aanzet. Bereid je er maar op voor dat conserveringsmiddelen zoals natriumbenzoaat straks “frisse kristallen” worden genoemd. En“kunstmatige kleurstoffen” zouden dan kunnen worden omschreven als “vervaardigd met mooie kleurtjes”.

Het komt erop neer dat de voedselindustrie niet wil vertellen waar en hoe hun producten gemaakt worden en wat erin zit, want deze feiten betekenen vaak slecht nieuws voor je gezondheid.

#5) Het illegaal maken van het verbouwen van eigen voedsel of het maken van eigen medicatie zodat iedereen afhankelijk wordt van fabrieksproductie

Over voedsel gesproken, corrupte “wetenschappers” zullen al snel gaan beweren dat het gevaarlijk is om je eigen voedsel te verbouwen omdat er E.coli in je tuin kan groeien! Door zulke absurde claims zal het verbouwen van je eigen voedsel snel op veel plaatsen illegaal worden, en wanneer je in het geheim tomaten probeert te kweken wordt je gearresteerd en gevangen gezet alsof je een heroïnedealer bent.

Het idee hierachter is dat iedereen afhankelijk wordt van het gecentraliseerde fabrieksmatig geproduceerde voedsel, net zoals de samenleving nu al afhankelijk is van gecentraliseerde electriciteit en fossiele brandstoffen. Dit zal worden gerechtvaardigd door “wetenschappers” die claimen dat fabrieksmatig geproduceerd voedsel veiliger is omdat het is gepasteuriseerd, bestraald en ontsmet.

#6) Het toevoegen van biologische wapens aan de griepprik voor een wereldwijde pandemie

Hoewel vaccinaties ooit bedoeld waren om ziektes tegen te gaan worden ze nu steeds vaker zo gemaakt dat ze juist ziektes verspreiden. Daarom zijn de meeste mensen die iedere winter de griep krijgen ook dezelfde die ieder jaar opnieuw een griepprik komen halen.

In de nabije toekomst, wanneer de globalisten hebben besloten dat de wereldbevolking groot genoeg is, zal er een levend “populatiebedwingend” virus in de vaccinaties gedaan worden, gevolgd door een hardhandige vaccinatie-propaganda waarbij mensen zelfs geld toe krijgen als ze een injectie komen halen. (Haal nú uw griepprik en ontvang 25 euro!)

Dit hele plan is niet meer dan een populatiecontrole, opgezet om de mensen met een laag IQ uit te roeien die dom genoeg zijn om zichzelf met een biologisch wapen verpakt als vaccin in te laten spuiten. Het is dus een eugenetisch programma waarvan de globalisten geloven dat het de mensheid voor domheid behoedt, hoeveel menselijk leed dat ook met zich meebrengt.

#7) Overheidscontrole over je voortplanting en de genetische code van je “nageslacht”

Zelf je partner uitzoeken en “lukraak” je eigen kinderen maken zal door de wetenschappelijke politiestaat niet langer worden getolereerd. De voortplanting moet zorgvuldig gecontroleerd worden met vergunningen en voorschriften om er zeker van te zijn dat er geen onverwachte uitkomsten uit zullen voortvloeien.

Voordat mensen kinderen krijgen zullen ze aan de overheid goedkeuring tot voortplanting moeten aanvragen waarbij ze genetisch en cognitief getest worden. Hierna krijgen ze een voortplantings-classificatiestatus waar men zich strict aan dient te houden om gevangenschap te voorkomen.

Rebellen tegen de staat zullen deze voortplantings-”privileges” ontnomen worden. Alleen de meest gehoorzame, blanke en goedwillende slaven zullen deze privileges krijgen, en zij zullen hier dankbaar gebruik van maken en een volgende generatie maatschappijslaven maken.

#8) Draadloze hersenimplantaten die op afstand geactiveerd kunnen worden om complete menigten passief te maken

In de toekomst van “de wetenschap” worden er allerlei electronische dingen in het menselijk lichaam geplaatst. Eén van de meest handige hiervan is de “vredigheidschip” die samen met de “geldchip” aan burgers zal worden opgedrongen. Deze laatste zal als algemeen betaalmiddel worden ingezet (kleingeld wordt illegaal en het gebruik ervan is een terroristische activiteit).

De vredigheidschip kan door de overheid op afstand geactiveerd worden door ontploffingen van zendmasten of door handbediende politie-eenheden en ordehandhavers om grote groepen protestanten of rebellen direct rustig te krijgen. Protesteren de studenten weer voor de vrijheid van meningsuiting? Activeer de vredigheidschip en ze zullen allemaal lekker gaan liggen dagdromen.

Marcheren er weer revolutionairen over het Capitool om de regering omver te werpen? Activeer de vredigheidschip en je tiranische dictatorschap is weer in veiligheid gesteld!

Zulke chips kunnen ook gebruikt worden om de hersenen “te prikkelen” wanneer de politiek daar baat bij heeft. Als er bijvoorbeeld weer een terroristische aanslag in de VS plaatsvindt kunnen de “enthousiasmechips” worden geactiveerd om het volk op stang te jagen zodat ze tot oorlog zullen oproepen! (Dat is natuurlijk het doel van aanvallen onder valse vlag).

#9) Genetic engineering van gehoorzame supersoldaten

In de verre toekomst zijn soldaten op het slagveld robots in menselijke vorm zijn, toegerust met vuurwapens en een kogelvrij vest. Een beetje als de “Terminator” model T-1000. Dat ligt natuurlijk nog ver in de toekomst, gezien de enorme complexiteit van mobiliteit, actuele robotachtige technologieën, herkenningssystemen en kunstmatige intelligentie.

Tot die tijd zullen de machtigste landen R&D-geld besteden aan het kweken van genetisch gemodificeerde supersoldaten die in het geheim worden geboren en opgegroeid en zo robotachtig mogelijk gemaakt worden. Deze supersoldaten zullen genetisch gemanipuleerd zijn met de meest optimale eigenschappen (een hoog zuurstofgehalte in het bloed, een groot lichaam, etc.) gecombineerd met kleine hersenen die net genoeg informatie kunnen verwerken om orders op te volgen, maar nooit vragen te stellen.

Ze zullen ook met verschillende elektronische implantaten worden uitgerust, waardoor ze meer cyborg dan mens zijn. Ze zullen bijvoorbeeld implantaten voor het gezichtsvermogen aan hun retinas krijgen, GPS-chips aan hun hersenen, commando-uitrustingen in hun oren en ingebouwde pijnstillers die opwekkende middelen door hun lichaam laten stromen zodat ze door kunnen blijven vechten wanneer er bijvoorbeeld een arm af wordt geschoten.

#10) De elektromagnetische activatie van metalen en nano-kristallen in vaccinaties

Hier hebben nog niet veel mensen aan gedacht. Naast het gebruik van vaccinaties om infectieziektes te bestrijden, kunnen ze ook worden ingezet om mensen met nano-kristallen te vaccineren. Deze kristallen kunnen worden vervormd en op bepaalde frequenties worden afgesteld, net als een kristalontvanger bij een radiozender.

Deze nanokristallen kunnen jarenlang inactief in het menselijk lichaam aanwezig zijn, maar op een gegeven moment kan de overheid de radiotorens overnemen en op precies de juiste golflengte een “noodkreet” uitzenden zodat de nanokristallen geactiveerd worden. Dat kan verschillende gevolgen met zich meebrengen: van massale krankzinnigheid tot grote uitbraken van agressie (rellen enz.) of miljoenen mensen die gewoon dood neervallen. Dat kan dan weer door de overheid uitgebuit worden door het als een “terroristische aanslag” te verkopen, waardoor er nog meer overheidscontrole nodig zal zijn.

En dat allemaal in naam der “wetenschap”

Let wel: deze 10 punten zijn slechts een opsomming zijn van mogelijke toekomstige technologieën als voorbeeld van het misbruik van de wetenschap om tiranische overheden en corrupte industrieën meer macht te geven. Gelukkig zijn deze tien voorbeelden niet echt, maar sommigen zijn hard op weg dat in de toekomst wel te worden.

Echte wetenschap heeft een belangrijke rol in de samenleving, maar in mijn optiek is de wetenschap er voor de mensheid en niet voor de egocentrische machthebbers van grote bedrijven en nationale overheden. Wanneer de wetenschap wordt gebruikt om mensen te domineren en te onderwerpen in plaats van ze te bevrijden, dan is dat een schending van één van de meest universele en fundamentele waarheden: alleen door vrijheid (van ideeën, vragen en discussie) kan men de wereld volledig begrijpen.

Wij groeten de echte wetenschappers die streven naar verbetering van de maatschappij zonder dag in dag uit te werken voor al die slechte bedrijven die de wetenschap voor hun eigen snode plannen misbruiken.

Voetnoten:

1http://www.naturalnews.com/028994_organ_transplants_black_market.html

2http://www.newscientist.com/blogs/shortsharpscience/2010/02/ewen-callaway-reportertexas-he.html

3http://nl.wikipedia.org/wiki/Vitamine_D

4http://healthland.time.com/2010/09/14/high-fructose-corn-syrup-might-get-a-makeover/Bron: earth-matters.nl

Voeg toe aan: