Zoeken
 


Patrick Geryl: De Wetenschap achter het aftellen van de Mayas naar 2012

Laatste wijziging: donderdag 1 december 2011 om 08:39, 4795 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 1 december 2011

De Dresden Codex van de Maya bevat de geheimen van de zonnevlekken cyclus, waarover onze moderne astronomen nog weinig weten! De conclusies die volgen, zijn nog opzienbarender. Op een zeker moment, als het magnetisme van de zon een cruciaal punt bereikt, dan wordt het oppervlak van de zon geteisterd door immense stormen. Dit zal een super catastrophe op aarde veroorzaken, ongekend.
Daarnaast maakten de Maya super preciese berekeningen van de omloop van de aarde om de zon. Zij zijn zo nauwkeurig, dat zij onze huidige waarden overtreffen. Compleet verbijsterd door deze ontdekking, kon Patrick Geryl niets anders doen dan erkennen dat deze oude gegevens exact zijn, en toegeven dat ons eind onvermijdelijk is. Wat hij ontdekte is ongelofelijk schokkend en zo cruciaal belangrijk, dat het ieder aangaat zonder uitzondering. Hieronder vind je een paar links naar Patricks werk:

http://tallbloke.wordpress.com/2011/03/05/patrick-geryl-the-sun%e2%80%99s-ele…

http://www.howtosurvive2012.comBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: