Zoeken
 


Mind Control bestaat als sinds 1801

Laatste wijziging: woensdag 30 november 2011 om 08:45, 4483 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 30 november 2011

Dr. Kilde weet ontzettend veel over degenen die ons achter de schermen domineren en regeren, eigenlijk veel te veel... MUST SEE.

Mind Control Dr Rauni Leena Luukanen Kilde Part 1-7 NL ondertiteld

In deze video's vertelt Dr. Kilde openlijk, en zeer duidelijk te volgen, hoe de Illuminati, de elite, te werk gaan, en wat hun doelen zijn. Ik kan je vertellen, je ogen zullen nog meer open gaan.

Plannen zijn al onderweg om baby's in Europa en de Verenigde Staten vanaf de geboorte te chippen! In relatie tot het chippen van pasgeboren baby's beweert Dr. Kilde dat de Verenigde Staten in stilzwijgen en verborgenheid deze richting op beweegt.
Zij voegt hieraan toe dat in Zweden, 1ste minister Olof Palme in 1973 al toestemming gaf om gevangen criminelen te voorzien van een chip.

Ben jij bereid om in een wereld te leven, waar iedere pasgeboren baby gechipt wordt?
En sta je uiteindelijk toe dat iedere beweging getraceerd, opgenomen en opgeslagen wordt in een grote Big Brother Databank?
Volgens een Fins artikel in een blad voor doktoren en medische studenten hebben we bijna geen tijd meer om het lot te veranderen van deze militaire en medische Mind Control technologie, om zo de toekomst van de menselijke vrijheid veilig te stellen.

“Activiteit in de hersenen kan op afstand in de gaten gehouden worden door supercomputers en gemanipuleerd worden door wijziging in de frequenties”, schreef Dr. Kilde. Gevangenen, soldaten, geestelijk gehandicapten, fysiek gehandicapte kinderen, doven, blinden, homoseksuelen, alleenstaande vrouwen, bejaarden, scholieren en iedere andere marginale minderheidsgroep zijn een doelgroep voor geheime experimenten van de elite (Illuminati). De gepubliceerde experimenten op de gevangenen van Utah State Prison zijn schokkend.

De huidige microchips functioneren door straling met een lage frequentie er op te richten. Met behulp van satellieten kan iedere persoon, waar ook ter wereld opgespoord worden. Volgens Dr. Carl Sanders (uitvinder van intelligence-manned interface (IMI) biotic) is deze techniek met implantaten getest in de Irak oorlog.
Ook eerder tijdens de Vietnam oorlog zijn soldaten geïnjecteerd met een Rambo chip, die ontworpen was om de hoeveelheid adrenaline in het bloed te verhogen.
De 20 billion-bit/seconde supercomputers bij de National Security Agency (NSA) in de VS kunnen nu met een Remote Monitoring Systeem (RMS) zien en horen wat soldaten ervaren in het slagveld.

Wanneer een 5-micro millimeter microchip (de diameter van een haarvezel is 50 micro millimeter) geplaatst wordt op de optische zenuwen van het oog, kunnen neurologische impulsen (bevatten ervaringen, reuk, beelden en geluid) uit de hersenen van de geïmplanteerde persoon geanalyseerd worden, aldus Dr. Kilde.
Wanneer deze gegevens worden doorgegeven en opgeslagen in een computer, kunnen deze impulsen weer teruggestuurd worden naar de persoon, die via de chip door de hersenen opnieuw alles kan ervaren. Met een RMS kunnen elektromagnetische boodschappen (gecodeerd als signalen) naar het zenuwstelsel verstuurd worden, waardoor de prestaties van de betreffende persoon positief of negatief beïnvloed kunnen worden. Op afstand kunnen bij 'gezonde' personen hallucinaties en stemmen in het hoofd gebracht worden.

Iedere gedachte, reactie, geluid en visuele waarneming veroorzaakt een bepaald neurologisch patroonprofiel in de hersenen en de magnetische velden, die nu gedecodeerd kunnen worden naar gedachten, beelden en stemmen, voegt Dr. Kilde toe. Elektromagnetische stimulatie kan hierdoor een verandering veroorzaken in iemands hersengolven en hierdoor spieren beïnvloeden, wat kan resulteren in bijvoorbeeld pijnlijke spierkrampen.Bron: biochip666.blogspot.com

Voeg toe aan: