Zoeken
 


Nieuwe activistische film vanuit het grootkapitaal: Thrive

Laatste wijziging: maandag 28 november 2011 om 15:49, 3410 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 28 november 2011

Het is eigenlijk meer dan een film, het is een beweging geworden. In de film zie je onder andere interviews met vele kenners waaronder David Icke en Stephen Greer. De film laat zien dat wij overheerst worden door een kleine groep mensen die via het bankwezen ons onder de knoet houden. Klinkt allemaal goed, en zal beslist bij veel mensen iets wakker kunnen maken. Het opvallende is dat de maker van de film, Foster Gamble juist een lid is van die zeer rijke families. Wie heeft er niet gehoord van Proctor & Gamble, een van de illuminati groot-industrie concerns? Juist, deze Foster is een directe afstammeling van James Gamble, en is opgegroeid in een gruwelijk rijke familie wat een bedrijf runt wat de meest verschrikkelijke gifstoffen maakt en een van de grootste vervuilers is op deze planeet. Dat nu uitgerekend vanuit deze hoek deze film komt, is zeer verdacht. Kijk eens naar de poster:

En zie de overduidelijke illuminati symbolieke van het ene alziende oog. Zie ook de reflectie van de cobra (slang) in het oog en vraag je maar een af wat dat op deze plaat doet!

Thrive betekent welvarend. Weet Foster Gamble, erfgenaam van het Proctor en Gamble fortuin, dat P&G honderden miljoenen dollars verdient aan zaken met het Pentagon en dat het een van de grootste zakenpartners van de VS defensie is? Weet hij wel dat P&G zaken deed met de Nazis? Natuurlijk weet hij dat.

Weet Foster dat P&G genetisch gemanipuleerd voedsel vervaardigd en dat zij allerlei controversiele producten op de markt brengen die grote gezondsheidsrisico’s voor de mensen betekenen? Weet hij ook dat P&G de maker is van de vervuilende oplosmiddelen in de mexicaanse golf, en dat zij de met fluoride vervuilde tandpasta Crest en de groot-vervuilende Pampers produceren die 500 jaar nodig hebben om af te breken in een plastic vuilniszak begraven in een gat? Natuurlijk weet hij dat.

Zo kan je nog wel even doorgaan. Het is natuurlijk nog veel verbazender dat David Icke en Stephen Greer hier aan meewerken. Zijn zij ook in de greep van het grootkapitaal? Is dat de reden dat David Icke al die jaren toegestaan wordt zijn boodschap te verkondigen? Denk daar maar eens over na!. Binnenkort is hij trouwens weer in Nederland, op 10 December in Amsterdam.

En de film, voor zolang die tenminste op Youtube blijft…

Noot redactie:

Het valt me op en het valt me juist ook weer tegen van de zogenaamde wakkere mensen die helemaal opgaan in mooie woorden en beelden. Op andere website's c.q. forums kun je niet meer met normaal fatsoen filosoferen over dergelijke films. Veelal wordt je gelijk afgebrand als je het er niet mee eens bent. Persoonlijk ben ik van mening dat zelfs de wakkere bewuste zogenaamde spirituele mensen zich wederom laten verleiden en weer een nieuwe illusie creëeren en er in gaan leven. Hetzelfde gebeurt ook met stempels, denk maar aan de termen lichtwerkers en nieuwe tijdskinderen etc etc... het ego blijft zich verhemelen en conformeren aan woorden ofwel status.... Lieve mensen blijf aub nuchter en met beide benen op de grond. Ik vindt persoonlijk de doorgeslagen spirituele mensen enger dan de NWO zelf :-)

SuddenBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: