Zoeken
 


The Hundredth Monkey

Laatste wijziging: zondag 6 november 2011 om 18:28, 3297 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 6 november 2011

De laatste jaren, en zeker de laatste maanden, staat de financiële crisis symbool voor de tijdsgeest van nu. Uit alle hoeken van de wereldsamenleving staan mensen massaal op met de eis dat het anders moet..... Maar hoe dan? We ervaren op dit moment immers niet alleen een financiële crisis maar o.a. ook een energie crisis, een klimaat crisis, een voedseltekort/armoede crisis, een politieke crisis, een oorlogscrisis en een bijna uitgeputte habitat......  en de meeste zijn terug te brengen naar één oorzaak: een frauduleus geld/rente systeem.
 
In de volgende goed onderbouwde docu worden vele vragen beantwoord zoals: Waar komt geld eigenlijk vandaan? Waarom kan het huidige geldsysteen niet langer voortbestaan? En hoe ziet zo'n nieuwe wereldeconomie zonder rente er dan uit?
 
NL ondertiteld: Follow the Money!
 
N.E.S.A.R.A. is een Amerikaanse wet, die door President Clinton is ondertekend  op 10 oktober 2000. Deze wet is vele malen door het Amerikaanse Congres geratificeerd, maar tot op heden nog niet afgekondigd. Wanneer deze wet van kracht wordt zal dat grote economische en politieke gevolgen hebben, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten van Amerika, maar vervolgens voor de hele wereld, inclusief Nederland. Sinds oktober 2000 worden voortdurende pogingen ondernomen om deze wet af te kondigen ( = in werking te stellen), omdat daardoor in één klap een einde kan worden gemaakt aan alle armoede, onrechtvaardigheid en oorlog op deze planeet. Wat houdt N.E.S.A.R.A (NL)eigenlijk in?
 
Als genoeg mensen bewust worden hoe het anders kan wordt op een gegeven moment vanzelf de kritieke massa bereikt en zal het 100e aap effect intreden.
 
And remember, na regen komt zonneschijn, na chaos komt rust. :-)
 


Bron: youtube.com

Voeg toe aan: