Zoeken
 


Griekse politie kiest kant bevolking

Laatste wijziging: dinsdag 25 oktober 2011 om 22:15, 1820 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 25 oktober 2011

De hoogste commandant van de Griekse politie, Goyem Indebakis, heeft vanmorgen verklaard dat hij ernstig overweegt zijn politiemensen niet meer te laten optreden tegen demonstranten, zo meldt het Griekse persbureau BS News. Indebakis verklaarde dat de Griekse politie niet langer een regime kan ondersteunen dat er op uit lijkt de bevolking van Griekenland te beroven van zijn loon, zijn spaarcenten, zijn pensioen en de Griekse infrastructuur en het erfgoed voor een appel en een ei te verkopen aan rijke speculanten.

"Het zal niet zo zijn dat we de demonstranten vanaf nu hun gang zullen laten gaan. De orde blijft gehandhaafd. Maar de hoge heren in het parlement dienen te begrijpen dat wij trouw hebben gezworen aan de grondwet, en hebben beloofd het Griekse volk te beschermen. Er is nu een tijd aangebroken dat wij het Griekse volk moeten beschermen tegen de dames en heren in het parlement, omdat het voor iedereen duidelijk moge zijn dat de regering en het parlement niet van plan zijn te doen wat goed is voor Griekenland, maar alleen maar doen wat goed is voor hen," aldus Indebakis.

Lees verder: http://www.zonnewind.beVoeg toe aan: