Zoeken
 


Update : Piramide geeft geheim prijs

Laatste wijziging: maandag 10 oktober 2011 om 10:26, 4198 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 10 oktober 2011

Dr. Johan Oldenkamp heeft op een slimme manier aandacht weten te trekken voor de grootse onthullingen die zijn gedaan in onderstaande documentaire over de pyramides in Gizeh, ook heeft hij andere bronnen gebruikt voor zijn nieuwste bevindingen. Als het een beetje meezit is Johan volgende week al te zien op de TV met zijn visie op de laatste ontdekkingen rond het Gizeh plateau.

De docu kan hier op Piratebay in HD worden gedownload (bit torrent download programma vereist):

Revelation of the Pyramids XviD AC3

De docu kan ook gestreamed worden:

 Revelation of the pyramids stream

Johan's reactie : "Mijn excuses dat ik zo geheimzinng moest doen. Dit was volgens mij nodig om de aandacht van de mainstream media te trekken. Eerst een soort hype creëren, want anders is het niet nieuwswaardig, ongeacht de strekking van de ontdekking. Dat heb ik namelijk al een paar keer mogen meemaken. De aandacht is er nu, mede door al jullie reacties, ongeacht de strekking ervan, waarvoor mijn hartelijke dank. Wees niet verbaasd als het binnen een week live wordt uitgezonden op TV. Ook hartelijk bedankt voor jullie geduld, daarom ligt ik hier alvast een tipje van de sluier op. These new insights will shed a completely new light on the history (and possibly also the origin) of humanity (on this planet)"einde quote.

 

Een tipje van de sluier: http://www.pateo.nl/English/discovery.htm

 

P E R S B E R I C H T

Piramide geeft geheim prijs

Zeist, woensdag 5 oktober 2011


De Grote Piramide op het Gizeh-plateau in Egypte is een wereldwonder dat met gemak de tand des tijds heeft kunnen doorstaan. Met al onze moderne wetenschap en technologie zijn we nog steeds niet in staat deze piramide met al haar vernuft even nauwkeurig na te bouwen. Hoe is het mogelijk dat dit duizenden jaren geleden wel is gelukt?

De Gizeh-piramides spreken tot ieders verbeelding. Ze roepen prangende vragen op waarbij velen tevergeefs hebben gezocht naar onomstotelijke antwoorden. Min of meer bij toeval heeft nu een Nederlander deze antwoorden wel gevonden. Allround onderzoeker Dr. Johan Oldenkamp, auteur van ruim 20 boeken, zag bij het schrijven van een nieuw boek opeens de oplossing van dit eeuwenoude raadsel. Oldenkamp ontdekte dat Grote Piramide eigenlijk een 'message in a bottle' is. Via een ingenieuze manier van flessenpost hebben onze voorouders ons een zeer belangrijke boodschap achter gelaten. Ze wisten dat we deze boodschap pas zouden kunnen ontcijferen wanneer het menselijk bewustzijn voldoende zou zijn gegroeid. Dat moment is dus nu, want anders had Oldenkamp dit bericht niet kunnen ontcijferen.

Het ontcijferende bericht is een bericht voor de gehele mensheid. Daarom zal Oldenkamp dit bericht in een live televisieprogramma onthullen. De eerste omroeporganisatie die met een goed voorstel komt, wordt de eerste die maalt.

Oldenkamp is de man achter de website Pateo.nl, waar ook zijn contactgegevens kunnen worden gevonden.Bron: pateo.nl

Voeg toe aan: