Zoeken
 


Week Column. Wat gebeurde er afgelopen week? - Wk. 40

Laatste wijziging: maandag 3 oktober 2011 om 13:34, 2705 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 oktober 2011

Hier ben ik weer met het weekoverzicht die iedere Maandag door mij geschreven word. Naast mijn gewone columns ook een wekelijkse column waar ik het nieuws van de afgelopen dagen plaats en dat naar eigen inzicht. Toch ga ik proberen hier een positieve draai aan te geven met soms een vleugje cynische humor. De nieuwsonderwerpen zijn divers en zullen onderbouwd worden met linken naar de  geplaatste artikelen of

columns, zodat je de onderwerpen zelf even kan nalezen. Niet al te vaak zal de complot denker in mij een beetje naar voren komen al kan ik dat niet uitsluiten. Niet te veel want wat je aandacht geeft dat groeit. We willen met onze gedachtekracht juist de wereld creëren die we willen zien.

Wat een week weer...

Natuurlijk waren er van de week weer channelberichten van Mike Quinsey / SaLuSa, Sheldan Nidle en Wanderer of the skies, zeker de moeite waard om eventjes door te nemen. Hier de nieuwe uitzending van deze maand waar Steve Rother channeld via een groep multidimensionale wezens die de berichten op een bijzondere energetische wijze wordt weergeven. Steve en Barbara Rother reizen al jaren de gehele wereld af waar ze workshops geven en  waar Steve de gechannelde berichten van "de groep' uitzend via het internet op Youtube.

Het merendeel van de Amerikanen vertrouwen de media niet meer, aldus een landelijk onderzoek. Het financiele centrum van de wereld, Wallstreet wordt - al twee weken - bezet door duizenden demonstranten. Dit is overgeslagen naar Los Angeles, Washington, Boston en vele andere steden. 'Anonimous' heeft dit energetische balletje laten rollen en we gaan naar een wereldwijde revolutie toe door deze met deze zeer effectieve actie waar men vreedzaam demonstreert voor een gelijkwaardige verdeling van de rijkdommen.

Bekijk de livestream van Occupy Wallstreet, de chat en houd zo de ontwikkelingen bij!

LiveStream:

>>> globalrevolution on livestream.com <<<

Website:

Occupy Togethher.Org

Video We are the 99%:

 

Erkenning & de voorwaarden voor Buitenaards leven

Stephen Bassett van de Paradigm Research Group heeft op de nieuwe website van het Witte Huis een petitie geplaatst die president Obama vraagt de buitenaardse aanwezigheid op Aarde te erkennen. Het Witte Huis zal de petitie officieel in behandeling nemen wanneer meer dan 5.000 handtekeningen zijn verzameld. De nieuwe website is onderdeel van 'We the People', een inspanning om het publiek meer inspraak te geven. Het stelt mensen in staat de regering-Obama aan te sporen belangrijke zaken te behandelen.

Van weinig onderwerpen raken de gemoederen zo verhit als van het onderwerp buitenaardse beschavingen. Geen wonder. Wat zijn de concrete aanwijzingen dat we buitenaards bezoek hebben?Er zijn hardnekkige, onuitroeibare geruchten dat overheden buitenaards bezoek in de doofpot stoppen. Als we door buitenaardse wezens worden bespied of gemanipuleerd, zoals veel mensen geloven, moet aan drie voorwaarden zijn voldaan. De eerste is uiteraard dat zich elders in het Melkwegstelsel intelligent leven heeft gevormd dat over voldoende wetenschappelijke en technische kennis beschikt. De tweede voorwaarde is dat de aliens een praktische methode hebben om naar andere sterren te reizen.

Stel, je wordt op een dag wakker en kijkt in de spiegel. Er is iets heel vreemds aan de hand. Je ziet er korrelig en vaag uit, als een slechte kwaliteit beeld dat sterk is opgeblazen. Je gilt,  maar het geluid dat je maakt klinkt spookachtig, als over een slechte telefoonlijn. Vreemd? Toch is dit wat onvermijdelijk gebeurt als twee ideeën, de uitzetting van het heelal en het behoud van kwantuminformatie, allebei kloppen, stelt MIT-kosmoloog MarkTegmark. Dit akelige scenario is ook wel bekend als de Big Snap.

Horoscopen, Oktober, 2011

Hier weer de maandelijkse algemene horoscoop voor iedereen. De algemene maandelijkse horoscoop vertelt ons wat er in die maand ons te wachten staat, zonder afzonderlijk te kijken naar de persoonlijke sterrenbeelden van iedereen. De Amerikaanse Astroloog, Carl B. legt - met veel kennis en gevoel - verschillende concepten naast elkaar om zo een totaal plaatje weer te geven in wat de sterren ons te vertellen hebben.

Ook weer de horoscoop voor sterrenbeelden voor deze maand is een vast gegeven geworden. Iedere sterrenbeeld heeft een eigen video, gepresenteerd door de Londense Astrologe Lada. Lada is een ervaren astrologe die verschillende astrologische opleidingen heeft gevolgd en dit vak van de beste geleerd. Lada weet haar kennis van zaken op een charmante manier weer te geven.

Vers, goedkoop voedsel en de waterstofauto

Een supermarkt met een eigen moestuin heeft veel voordelen. Zo hoeven eigenaren van supermarkten geen groenten en fruit meer in te kopen. Dit bespaart geld, tijd en benzine. Daarnaast kunnen de geoogste groenten en fruit direct verkocht worden in de supermarkt. En de klanten: die krijgen dagverse producten! Het bedrijf BrightFarms kwam op dit interessante idee. Op dit moment is het concept aan tien Amerikaanse supermarktketens verkocht.

Minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur) trekt 5 miljoen euro uit om het rijden op waterstof te stimuleren. Dat maakt ze vanochtend bekend bij de opening van de beurs voor duurzame mobiliteit, Ecomobiel in Ahoy Rotterdam.Volgens de bewindsvrouw kan Nederland samen met onze buurlanden een 'waterstof-Walhalla' in Europa worden.

 

Tot Slot

Vrijheid kan door 'de massa' worden afgedwongen als men - waar dan ook ter wereld - een Revolutie opstart. Of de mensen nu jong, oud, een blauwe of paarse huidskleur hebben. Of de mensen nu van een oosterse of westerse cultuur zijn, het maakt niet uit. 'We are one people', we zijn èèn energie allemaal afkomstig van de bron van alles dat is en de revolutie zal de mensen verbinden en wakker schudden, zodat ze  weer herinneren wat belangrijk is en wie ze werkelijk zijn.

'Anonimous' heeft dit energetische balletje laten rollen en we gaan naar een wereldwijde revolutie toe door deze met deze zeer effectieve actie waar men vreedzaam demonstreert voor een gelijkwaardige verdeling van de middelen. Wel is het een goede zaak dat de koe bij de financiële horens wordt gevat, omdat er nu vanuit Wallstreet - NY gedemonstreerd wordt, daar waar 1%  van de - wereldwijde - financiële markt het geld beheert. Daarom spreekt men over de andere 99%, wat de 'de mens' vertegenwoordigt en het wordt tijd om de overvloed aan middelen - die systematisch laag wordt gehouden - nu verdeeld wordt over de hele wereldbevolking.

Wat daar gebeurt heeft een enorme invloed op wat er in Europa gaat gebeuren. 15 Oktober, 2011 zal er wereldwijd gedemonstreerd worden en zullen ook de pleinen in Europa / Nederland worden bezet. (zie de video hieronder van 'Anonimous') Deze actie kan een wereldwijde revolutie veroorzaken naar andere landen, zoals dat ook in het midden-oosten / Egypte het geval was. Dus ben in gedachten bij deze revolutiestrijders en weet dat een onderdeel van jou ook daar is. Het systeem moet vallen om weer te kunnen bouwen aan de nieuwe toekomst van onszelf en onze kinderen...

15e October protest worldwide. Occupy Together:Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: