Zoeken
 


Mariniers schieten betogers Wall Street te hulp, JPMorgan geeft gul aan NYPD

Laatste wijziging: maandag 3 oktober 2011 om 13:23, 2774 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 3 oktober 2011

Occupy Wall Street krijgt steun uit onverwachte hoek. Naar verluid zijn Amerikaanse soldaten en mariniers op weg naar verschillende locaties waar geprotesteerd wordt.

JPMorgan Chase doneerde onlangs $4,6 miljoen aan de New Yorkse politie, de grootste 'gift' ooit in de geschiedenis van de NYPD. Politiecommissaris Raymond Kelly was 'zeer verheugd' met de donatie.

JPMorgan bezit in totaal $79 biljoen aan derivaten.

In 1893 financierde JPMorgan Tesla’s onderzoek naar vrije energie of nulpuntenergie. Toen Morgan ontdekte dat hij mensen er niet voor kon laten betalen onderdrukte hij de technologie. Kort daarop werd Morgan één van de grondleggers van de ponzifraude die beter bekend staat als de Federal Reserve.

Ondertussen komt er steeds meer steun voor de demonstranten in New York. Advocaat Sam Cohen neemt het voor ze op: “Wij zijn van mening dat de NYPD de wet op een onjuiste manier toepast in een doelgerichte poging om de bezetting te ontwrichten.” Mensen dragen kartonnen borden met teksten als ‘word wakker’, ‘nazi-bankiers’ en ‘wanneer worden wij uitgekocht?’ - In5d.com

Lees verder en bekijk beelden op Niburu.nlVoeg toe aan: