Zoeken
 


27 September - Elenin & Krachtige Zonnevlam mogelijk?

Laatste wijziging: zondag 25 september 2011 om 00:56, 6185 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 25 september 2011

Al enige tijd worden we van alle kanten gebombardeerd met info over Elenin, wat het precies is en betekent en wat de mogelijke gevolgen zouden kunnen zijn.
Het meest benadrukte punt is dat rond de 27ste September 2011 Elenin precies tussen moeder Aarde en vader Zon staat, wat in een zeer krachtige zonnevlam in de richting van de Aarde zou kunnen resulteren.

Wat mij betreft is alles energie en helpen onze ouders (Moeder Aarde en Vader Zon) ons allen energetisch op te tillen naar een hoger plan en is Elenin mogelijk de boodschapper (waar de hopi en vele andere oude beschavingen het over hadden/hebben) die de eindfase van deze verhoging in energieen aangeeft.

Hoe dan ook, of je wilt doemdenken of juist positief ... bestaat uberhaupt wel de kans op een krachtige zonnevlam rond de 27ste?

Het antwoord daarop moet wel ja zijn ... aangezien er sinds lange tijd weer eens een grote zonnevlek is die aan de aardezijde van de zon is verschenen die zogenoemde 'X-vlam' capaciteit in zich herbergt en dat ook al tentoon gespreid heeft de afgelopen dagen waarbij de desbetreffende energetische uitbarstingen de komende dagen het aardmagnetisch veld met grote waarschijnlijkheid gaan schampen.
Deze zonnevlek zal over 2 a 3 dagen recht op aarde gericht staan ... dus wellicht kunnen we een mooi spektakel verwachten ... los van Elenin of niet!

Nieuwsgierig geworden naar de huidige staat van de zon ... zie hier voor meer informatie:
http://www.swpc.noaa.gov/alerts/warnings_timeline.html
http://spaceweather.com/

ThePilgrimVoeg toe aan: