Zoeken
 


A choice to make!

Laatste wijziging: zondag 11 september 2011 om 16:47, 2361 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 11 september 2011

 A choice to make

Geen enkele zekerheid is meer zeker en de toekomst is een groot open vraagteken. Het wordt tijd voor iets nieuws, het oude systeem is niet levensvatbaar meer maar vecht desondanks hard om zijn bestaan.

Een duurzame en liefdevolle samenleving, wat verlangen we daarnaar!
We zien de eerste signalen ervan aan de horizon en hopen dat de stuiptrekkingen van het oude niet de hele boel gaat verwoesten. En tegelijkertijd: wat een tijd voor bewustwording, wat een tijd voor transformatie!

Er is in feite geen andere keus. Doorslapen en 'business as usual' kan gewoon niet meer. We worden ons tegen wil en dank bewust hoe alle leven samenhangt en dat we met het opeten van de planeet de bodem onder ons eigen bestaan vandaan zagen. Wat kunnen we zelf doen? Zijn we alleen maar slachtoffers van onze eigen cultuur en de eigen persoonlijke hebzucht? Nee natuurlijk. Wat we individueel en collectief kiezen bepaald hoe het verder gaat op onze planeet.

Bewustwording, liefde, het is allemaal al eeuwen gepredikt op onze planeet, er is veel lip service aan bewezen. We kunnen het ons niet meer permitteren het niet te gaan leven, we moeten wel om te overleven! We hebben onszelf collectief voor het blok gezet!

Dus 2011, 2012. wat gaan we er mee doen?
We hebben elk moment een keuze om in elke situatie mee te gaan met het ego; de hebzucht, de jaloezie, gelijk hebben, de makkelijke bekende weg. Of: bewust waar te nemen, te zien wat er zich afspeelt en je niet mee te laten slepen door alle bekende patronen, die waar te nemen en ervoor kiezen uit bewustzijn en liefde te handelen, tegen alle oude conditioneringen en patronen in.
Elke keer opnieuw, elke moment ervoor te kiezen te handelen uit liefde en bewustzijn, niet vanuit ego maar vanuit je werkelijke natuur. a choice to make!Bron: livingsatsang

Voeg toe aan: