Zoeken
 


Natriumchloriet: De Miracle Mineral Solution (MMS)

Laatste wijziging: vrijdag 2 september 2011 om 13:41, 3167 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 2 september 2011

(Door Walter Last | Vertaling: Marieke Schoutens) Natriumchloriet wordt tegenwoordig op de markt gebracht als een 'Miracle Mineral Solution' (MMS) met een sterke anti-bacteriële werking. De kracht van dit middel blijkt wel uit het verhaal over de 75.000 malaria-patiënten die de ontdekker van MMS ermee behandelde. Na inname werden alle patiënten binnen een dag beter, waarvan 98% zelfs binnen 4 uur1. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen, niet alleen voor ons zelfgenezend vermogen maar ook voor de geneesmiddelenindustrie en medicijnen. In dit artikel zal ik deze gevolgen nader toelichten.

Traditioneel gebruik van natriumchloriet

Natriumhypochloriet wordt in vele landen, waaronder Australië en Amerika, gebruikt als anti-bacteriële toevoeging in de voedselindustrie, voor het reinigen van water en het sterilizeren van ziekenhuizen, klinieken en apparauur. Het wordt al 100 jaar in ziekenhuizen en 50 jaar lang in de Amerikaanse vleesindustrie als desinfecterend middel ingezet. Milieubewuste landen en gemeentes vervangen het schadelijke element chloor steeds vaker voor het onschadelijke chloordioxide voor het schoonhouden van openbare watervoorzieningen.

Lees verder op earth-matters.nlVoeg toe aan: