Zoeken
 


Komeet Elenin en de Hopi voorspellingen

Laatste wijziging: woensdag 31 augustus 2011 om 09:57, 4000 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 31 augustus 2011

Het is verdomd moeilijk om tussen de miljoenen websites over deze komeet de juiste informatie te filteren om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van wat er eventueel zou kunnen gebeuren. Een team van wetenschappers zag ook dat er veel desinformatie over Elenin verspreid wordt, vaak zelfs opzettelijk door grote organisaties, om zodoende de burger in het ongewisse te laten opdat deze zich niet kan voorbereiden.

Het Planet X Town Hall, Comet Elenin Research Team heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar Elenin, deze informatie vergeleken met informatie over andere bestaande kometen en levert hiermee een eerste conclusie. Deze conclusie wil ik graag met jullie delen.

Let wel. Het heeft niets te maken met angst zaaien maar alles te maken met voorzichtigheid en voorbereiding. Mensen die gewaarschuwd zijn hebben in de regel bij grote calamiteiten betere kansen. Ik vind dat iedereen dezelfde informatie verdient en zich daarmee op eenzelfde manier kan voor bereiden. Zoals jullie allemaal weten bouwen overheden al decennia ondergrondse schuilplaatsen alwaar ze jaren kunnen verblijven. Deze schuilplaatsen bieden onvoldoende ruimte om alle mensen te herbergen en daarom dus dit bericht. Met de informatie van het researchteam en eigen informatie samen hoop ik jullie een beetje meer inzicht te geven in deze materie. De belangrijkste passages uit de video heb ik vertaald en zitten in dit stuk.

Nog 1 ding, wees nooit bang, angst is een slechte raadgever. Ben daarentegen wel voorzichtig en voorbereid, dat kan nooit kwaad.

Op veel websites kun je het vermoeden lezen dat komeet Elenin een bruine dwergster is of Nibiru, de planeet van de Sumerische kleitabletten, die een ellipsvormige cyclus van 3600 jaar rond onze Zon maakt in tegenovergestelde richting van alle andere planeten uit ons Zonnestelsel. Uit vergelijken met soortgelijke kometen, het pad dat Elenin gegaan is en de invloed die Elenin op andere kometen gehad heeft blijkt dat Elenin niet groot genoeg is  waaruit geconcludeerd mag worden dat deze komeet uitgesloten kan worden als Nibiru of Dwergster.

NASA schreef over Elenin dat het een onbeduidend komeetje is. Die mening werd aanvankelijk gedeeld door ons maar Elenin blijkt te veranderen.

Lees verder op Bovendien.comVoeg toe aan: