Zoeken
 


Week Column. Wat gebeurde er afgelopen week? - Wk. 33

Laatste wijziging: maandag 15 augustus 2011 om 10:56, 2850 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 augustus 2011

Hier ben ik weer met het weekoverzicht die iedere Zondag door mij geschreven word. Naast mijn gewone columns ook een wekelijkse column waar ik het nieuws van de afgelopen dagen plaats en dat naar eigen inzicht. Toch ga ik proberen hier een positieve draai aan te geven met soms een vleugje cynische humor. De nieuwsonderwerpen zijn divers en zullen onderbouwd worden met linken naar de  geplaatste artikelen of columns, zodat je de onderwerpen zelf even kan nalezen. Niet al te vaak zal de complot denker in mij een beetje naar voren komen al kan ik dat niet uitsluiten. Niet te veel want wat je aandacht geeft dat groeit. We willen met onze gedachtekracht juist de wereld creëren die we willen zien.

Wat een week weer...

Natuurlijk waren er van de week weer channelberichten van Mike Quinsey / SaLuSa & Sheldan Nidle, zeker de moeite waard om eventjes door te nemen. We zijn 08 Augustus, 2011 aangekomen in het middelpunt van de vijfde dag (08 - 09 Augustus, 2011) van de Universele Cyclus/Mayakalender. Het middelpunt van de energiegolf betekend dat de energie die deze vertegenwoordigd op zijn sterkst is. Deze fase staat voor ontluikend en duidelijkheid. David Wilcock combineert wetenschap, channeling - en zijn vele readings - en komt vanuit daar met een heldere visie voor de toekomst, met een knipoog naar 2012. David Wilcock is een professionele docent, filmmaker en onderzoeker van oude beschavingen, het bewustzijn van wetenschap en de nieuwe paradigma's van materie en energie. Nu ook weer een mooie video. De tijd gaat steeds sneller, tenminste zo voelt het steeds vaker en bij steeds meer mensen. Daardoor worden mensen steeds bewuster van hun werkelijkheid en technologieen zijn er aan de lopende band te vinden. De nieuwe kinderen die hier op deze planeet zijn - of het nu sterrenkinderen, indogo's of kristalkinderen zijn - helpen mee om deze versnelling naar ascentie te begeleiden.

Zuivere technologie en wetenschap !?

De woestijn is vaak een plaats waar de zon het minst gewaardeerd wordt door de mensen die er wonen. Het bedrijf Enviromission heeft een plan om dit te veranderen, ze gaan een zonnetoren met gigantische afmetingen in de woestijn van Arizona (VS) bouwen, om zo duurzame energie op te wekken. Zonne-energie komt steeds vaker in het nieuws omdat het veel effectiever is geworden dan 10 jaar terug en het maakt de mens bewuster hiervan. In Nederland jagen we er per jaar zo'n tweehonderd kilo papier en karton doorheen, waarvan meer dan de helft als informatiedrager. Doorgaans lezen we die informatie niet eens. Zonde van al die bomen natuurlijk. Een Taiwanees onderzoeksinstituut heeft echter de oplossing ontwikkeld. Niet alleen onze papierhonger, maar ook die in landen als de VS, Japan en China vormt een enorme bedreiging voor niet-duurzaam beheerde bossen. In het Duitse dorpje Feldheim is de groene revolutie al goed ontwikkeld. Dit dorp ten zuiden van Berlijn is volledig 'groen' en voorziet in de lokale vraag naar stroom en warmte. De windmolens bij Feldheim zoemen alsof er een klein vliegtuigje overvliegt.

Als wij als mensen ons EGO wat minder de kans zouden geven - en deze zuivere technologieen meer de kans zouden geven - dan zou onze werkelijkheid veel meer in balans zijn. Op dit moment wordt er koortsachtig gewerkt aan een theorie over de realiteit voorbij Einsteins ruimtetijd. Een mysterieus kosmisch signaal kan snel de lege plekken opvullen. Vaarwel, ruimtetijd, als een viertal rebelse natuurkundigen gelijk heeft. Welkom, impulsruimte, waarin zelfs het verleden niet vaststaat. Theorie en praktijk moeten samensmelten en alle vragen beantwoorden. Maar de deeltjesversnellers blijven vraagtekens produceren. Enorme ondergrondse bouwwerken zijn het: de Large Hadron Collider van CERN en de Tevatron-versneller van Fermi National Accelerator Laboratory. Wat daar onder de grond gebeurt, gaat velen boven de pet en dat werkt angstige verhalen in de hand.

Video David Wilcock:

 

YouTube

Buitenaardse leven, graven en de planeten

Een team antropologen heeft in Afrika, vlakbij de plaats Kigali in Rwanda, naar eigen zeggen een bijzondere ontdekking gedaan. Zij beweren namelijk een oeroude begraafplaats te hebben gevonden in de nabijgelegen jungle met maar liefst 40 graven die in totaal ongeveer 200 lijken bevatten van vreemd uitziende wezens die zij omschreven als 'reuzen die niet op mensen lijken'. Nieuw onderzoek wijst erop dat het leven op aarde ook wel was ontstaan als onze planeet geen maan had gehad. Wetenschappers dachten altijd dat de maan een cruciale rol speelde. Het hemellichaam oefende kracht uit op de aarde waardoor de axiale variatie (de hellingshoek van de evenaar ten opzichte van het omloopvlak) min of meer stabiel bleef.

NASA toont aan dat meteorieten bouwstenen van DNA met zich meedragen en dat die stoffen ook in de ruimte gevormd kunnen zijn. Tientallen jaren geleden werden de eerste bouwstenen van DNA al in meteorieten aangetroffen. Maar het was onduidelijk of die bouwstenen uit de ruimte kwamen of dat de meteorieten op aarde 'besmet' waren geraakt. Nieuw onderzoek wijst erop dat belangrijke stoffen van DNA wel degelijk in de ruimte kan ontstaan.

 

 

 

Tot Volgende week!


Richard Insight©

 Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: