Zoeken
 


21 /22 Juli, 2011: Het middelpunt van de vierde nacht in de Universele cyclus

Laatste wijziging: zaterdag 23 juli 2011 om 16:25, 3272 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 23 juli 2011

Sinds negen maart 2011 zitten wij in de negende en laatste versnellingsfase waar de positieve en relatief negatieve ontwikkelingen veel sneller zullen opvolgen als daarvoor. Waar de dagen en nachten in de achtste versnellingsfase nog maar 360 dagen waren, is dat in de versnellingsfase waar we ons nu in bevinden nog maar 18 dagen per dag of nacht en dit is maar liefst een twintigvoudige versnelling. Dat betekenddus chaos afgewisseld met verlichtende momentenwaar het bewustzijn van de mens als een raket omhoog schiet en de ontwikkelingen niet meer te houden zijn. Het is interessant om te weten dat het midden van deze dagen en nachten, de dieptepunten en hoogtepunten weergeven. Iets wat invloed heeft op wat de mens ervaart aan energie en beleeft in gebeurtenissen. Toen dag een begon (9 maart t/m 26 maart) vertegenwoordigde deze periode zoals de Maya's dat zeggen "het zaden". Dat betekend dat de mensheid later mag oogsten wat deze gezaaid heeft en er energieën zijn opgestart die dat vertegenwoordigen.

 

 

Wij zijn - nu ik dit artikel schrijf - (21 Juli, 2011) aanbelandt in - het middelpunt - van de vierde nacht (21 - 22 Juli, 2011) van de Universele Cyclus van de Mayakalender, wat staat voor 'het confronteren, verwerken & loslaten van de negatieve energieen'. Het middelpunt oftewel; 'de piek', geeft aan dat de energie van deze nacht zich op de sterkste energie bevindt. Deze fase zal meer negatieve events met zich meebrengen, waar jij kansen voor jezelf en je omgeving mag scheppen uit een slecht uitziende situatie. Het middelpunt van deze derde nacht valt op 21 & 22 juni, 2011. Opvallend is dat bij iedere cyclus altijd de vijfde nacht voor verwoesting zorgt, waardoor er een revolutionaire groei en ontwikkeling ontstaat wereldwijd. In deze laatste negende cyclus betekend dat voor ons dat dit valt in de periode van: 18 augustus - 04 september 2011. (middelpunt: 26/27 Augustus) Waar in de zesde dag alles in bloei zal staan en de mens op de zevende dag eindelijk de wens in vervulling zal laten gaan en mag beginnen te bouwen aan een nieuwe toekomst.

 

 

RichardInsight©Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: