Zoeken
 


Honderd euro boete voor onkruid wieden (video)

Laatste wijziging: donderdag 21 juli 2011 om 10:05, 3480 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 21 juli 2011

De Duitse kunststudente Kristina besloot voor haar eindexamenproject bloemen te plukken op het Bos en Lommerplantsoen. Twee agenten zagen dit en grepen in.

Het zijn van die zaken die we niet moeten willen. Dat een meisje besluit om wat onkruid te gebruiken voor een afstudeerproject. En gelukkig hoeven we het ook niet te willen. Want de politie zag via een beveiligingscamera dat de dame in kwestie aan haar vreselijke misdaad begonnen was. Hard ingrijpen kon erger voorkomen. De politie kwam met drie man. Eén in burger en twee in uniform.

Hoewel het Bos en Lommerplantsoen een orgie van onkruid is mogen de bloemen daar niet geplukt worden. Vandaar dat de boete honderd euro bedroeg. Enige coulance is er niet bij. En dat terwijl de agenten beter een training hoe trek ik een malloot van mijn collega af kunnen doen blijkt uit het onderstaande filmpje. Want dat slaat helemaal nergens op.

Bron: http://www.endandit.nl

Noot redactie:

Ondertussen is er een tegenreactie op Facebook aan de gang.

In navolging op het AT5 item over een meisje die een boete kreeg voor het plukken van onkruid leek het ons leuk om en masse onkruid te plukken en bloemetjes te zaaien op het Bos en Lommer plantsoen.Weer of geen weer!!

Tijd donderdag 21 juli · 18:00 - 19:00
Locatie Bos en Lommerplantsoen

Meld je aan en doe gezellig mee.  Zie facebook evenementVoeg toe aan: