Zoeken
 


De Health Ranger onthult "The God Within" documentaire

Laatste wijziging: vrijdag 8 juli 2011 om 15:43, 3440 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 8 juli 2011

(Natural News | Vertaling Karin van den Berg) Ik heb een belangrijke boodschap die ik met je wil delen. Zoals wordt uitgelegd in de mini-documentaire die we hebben besloten uit te brengen (zie de link hieronder), is het tijd dat we de bedriegelijke facade van de "moderne wetenschap" neerhalen en de filosofische fundamenten blootleggen die het mogelijk hebben gemaakt om zoveel pijn, lijden en vernietiging te veroorzaken uit naam van de "wetenschap".

"Wetenschap" heeft ons atoomwapens gegeven, GMO's, vaccinaties, giftige synthetische chemicaliën, pesticiden en psychofarmaca. Het heeft onschuldige mensen gebruikt voor dodelijke medische experimenten en grootschalige genetische vervuiling over de wereld losgelaten door onzorgvuldige verspreiding van genetisch gemodificeerde organismen. Maar de wetenschappers hielden vol dat ze een betere wereld aan het creëren waren. "Beter leven door chemie" zeiden ze 20 jaar geleden. En nu, een generatie later, hebben we te maken met een ineenstorting van het leven op aarde die zo massaal en desastreus is dat het de zesde grote uitstervingsgolf op deze planeet genoemd wordt .

Lees zeker verder en bekijk de docus op: earth-matters.nlVoeg toe aan: