Zoeken
 


Twintig-Elf Vrijheidsfestival

Laatste wijziging: woensdag 11 januari 2011 om 23:39, 6291 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 11 januari 2011

Op zondag 20 11 20 11 vindt het internationale Vrijheidsfestival plaats. Naast vrijheid vormt verbondenheid een ander centraal thema van dit feestelijke festival. Het Vrijheidsfestival is een initiatief van diverse groeperingen die allemaal hetzelfde beogen, namelijk een nieuwe samenleving op basis van evenwaardigheid.

Vrijheidsfestival in Oost-Nederland: Eibergen

De locatie is Centrum Goud (Hondevoort 18; 7152 BD) en biedt plaats aan zeker 300 feestvierders. De organisatie is in handen van Dinant (mail of 053-5728526). Het feestprogramma bestaat uit bijdragen van Paul Smit, Petra Maartense, Martijn Holtslag (van Ongeordend.nl) en Johan Oldenkamp (van Pateo.nl). Na 20.11 uur zal Silvan het festival afsluiten met een knallende biodanza in vrijheid.

Vrijheidsfestivals in Noord-, West-, Zuid- en Midden-Nederland zijn nog in ontwikkeling

Vrijheidsfestival in Vlaanderen: Westouter Heuvelland

In het Vlaams Gewest vindt het Vrijheidsfestival plaats bij Patrick en Anja Deschuytter (Eendepoelstraat 1; 8954) en biedt plaats aan maximaal 100 feestvierders. Inschrijving of info liefst per mail. Voor uitzonderingen is hun telefoonnummer 057-338592.

Vrijheidsfestival op Malta: Madliena

Het Vrijheidsfestival op Malta vindt plaats in het Madliena Cottage aan de Triq Il-Bir in Madliena, in het Noordoosten op het eiland. De organisatie is in handen van Jeroen (mail). Zowel inschrijvingen als ideeën zijn welkom.

Toegangsprijs

Het Vrijheidsfestival is op iedere feestlocatie gratis toegankelijk.

Tijd

Het Vrijheidsfestival vindt plaats tussen 11:20 uur en 20:11 uur (uitloop mogelijk).

Organisatie

Dat we aan de vooravond staan van een volkomen nieuwe manier van (samen) leven is voor steeds meer mensen voelbaar. Samen kunnen we nu vorm en inhoud daaraan gaan geven. Om de bevrijding van het Oude en de verwelkoming van het Nieuwe te vieren organiseren we dit kalenderjaar (2011) een groot vrijheidsfeest op de datum 20/11. De groeperingen achter de volgende websites organiseren gezamenlijk dit feest van Vrijheid in Evenwaardige Verbondenheid:

Het Vrijheidsfestival wordt op een organische manier georganiseerd, waarbij autonomie en samenhang hand in hand gaan. We doen het samen vanuit ieders eigenheid. Dat is ons ideaalbeeld van de Nieuwe Samenleving, en daar oefenen we alvast mee door het zo te organiseren. Bij het Nieuwe hoort ook de verspreiding (in verbondenheid), want het idee van centralisatie is Oud en legitimeert machtspiramides. Van macht nemen we nu bewust afscheid, en we omarmen het leven vanuit onze gezamenlijke kracht.

Organiseer je mee?

Wil je helpen meeorganiseren en wil je jouw groep/website hieraan verbinden, neem dan even contact met ons op via 20112011 @ Pateo . nl (zonder spaties).

Vier jij mee?

Heb je het Vrijheidsfestival al in jouw agenda gezet?

Aanbevolen door:

Het Vrijheidsfestival wordt verder ondersteund door:


Nieuwste ontwikkelingen:

  • o ArgusoogRadio gaat het Vrijheidsfestival live om beurten vanuit iedere locatie uitzenden.
  • o Er is een aparte website in de maak voor het festival: vrijheidsfestival.eu (ook voor achtergrondinformatie)
  • o Het festival krijgt een eigen jingle.
  • o Het festival staat nu ook op facebook.
  • o Nu ook in het Engels: FreedomFestivals.eu (nog under construction)


Bron: pateo.nl

Voeg toe aan: